acill acil 3g alacam hangisini alsam ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert198722

Üye
    Konu Sahibi
acill acil 3g alacam hangisini alsam ??
arkadaşlar 3g modem alacam siz hangisi tavsiye edersiniz. Bulunduğum yer edirne keşan

• Beğen
Tepkiler: phasan

Lacrymosa

Üye
Turkcell tabii ki. Sorulması saçma olan bir soru.

Avea: Çekmez. :) Çekmemesi alınmaması için yeterli bir sebep. 3G çekmez ve Edge ya da GPRS hızında bağlanırsınız. Yani bir filmi 5 yıl 11 ay 23 gün 21 saat 13 dakika 42 saniyede indirirsiniz. 24 ay boyunca parasını da verirsiniz.

Vodafone: Avea'ya göre daha iyi çeker ama kapsama alanı yeterli değil. Çektiği şehirlerde sadece şehir merkezlerinde çeker. Kırsal alana gidince Vodafone 3G sinyaline rastlayamazsın. Turkcell'den daha yavaş.(Bilimsel olarak) Vodafone'un yaptığı indirme (download) hızını ben Turkcell 3G ile bindirme (upload) hızında geçiyorum.

Turkcell: En geniş kapsama alanına sahip. Köylerde bile 3G var. Hızı en yüksek olanı.

Fiyatlar konusunda sanırım hepsi aynı. Turkcell daha pahalı olsa dahi Turkcell alın.

mert198722

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

WastabMan

WastabMan

Üye
Şebeke olarak en iyisi Turkcell ama Vodafone'da iyi sayılır.
Turkcell iyidir iyi. :oke:

Necmati

Necmati

Üye
tabisi Turkcell :D

Larock

Larock

Üye
şu yada bu iyi diyerek hüsrana uğramamak için, bir tane 3g'li telefonla 3 operatöründe sinyal gücüne hatta mümkünse internet hızına bakıp test edecen. hangisi senin bulunduğun yerde iyi performans veriyorsa tercihini yaparsın.

turkcell diyorsunuz ama benim bulunduğum yerde de en iyi sinyali ve hızı vodafone sağlıyor. avea orta düzeyde. turkcell ise 2 diş anca çekiyor. turkcell en iyisi deyip, her yer için bunu söylemek doğru olmaz.

• Beğen
Tepkiler: phasan
max110

max110

Üye
Başlık Süper 36 alcam! xD

phasan

phasan

Üye
bence vodafone al

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bu durum mevkinize göre değişir asla Turkcell hepsinden iyi diyemezsiniz ayrıca kırsal alanda Vodafone çekmez diyen arkadaşa gülüyorum hiç Vodafone kullanmadığı belli : )) şuana kadar çok yere gittim Ne Turkcell'in ne Vodafone'nin çekmediğini görmedim. Ama genel olarak Vodafone'nin daha yüksek sinyalle çektiğini gördüm. İki hattıda kullanıyorum ama Vodafone'den daha çok memnunum. Ama yine de sizin sorunuza gelirsek bulunduğunuz bölgede hangi operatör daha iyise onu seçmektir ...

maxirabit

maxirabit

Üye
7.2010 çoktan almıştır da eskitmiştir bile şuanda kullanıcı.

phasan

phasan

Üye
en iyi vodafone bence vodafone al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt