açılıştaki zırt bırt çıkan nokia hesap girişi istemesi???yardımm..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brifing

Üye
    Konu Sahibi
açılıştaki zırt bırt çıkan nokia hesap girişi istemesi???yardımm..
arkadaşlar bu son microsoft office güncellemesnden sonra çıkmaya başladı..bi çözümü var mı? saygılarımla..

bayon

Üye
bi kere giriş yap çıkmıyo diye biliyorum ondan sonra

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen nokia hesabı aç birtane

brifing

Üye
    Konu Sahibi
yaptım hocam giriş yapıyor bi anda kapanıyor sonra tekrar açıp kapattım teli yine çıktı:off:

---------- Eklendi @ 21:54:17 ---------- Yazıldı @ 21:46:29 ----------

az önce tekrar denedim olmadı hocam bu sefer allah alla çok ilginç yine de sağolun..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne demek hocam

uğur e

uğur e

Üye
arkadaşm 3 tane secenek var eğer daha önce bır nokia hesabn varsa 2 ncı seceneğe tıkla snra hesabını gr ve hesabını doğrula.eğer yksa orda yenı hesap olustr de hesabını olustr ve snra onu aktiflestr yanı doğrula.bdahada sormaması lazm

mert41994

mert41994

Üye
Yeni Nokia hesabı almanız yeterlidir. Mağaza'yi kullanmak içinde üyelik almanız gerek. Ücretsizdir. Yarariniza olacaktır

MOKIA

MOKIA

Üye
Arkadaşlar Nokia 500 ile aynı sorundan muzaripim.
Her açılışta nokia hesabına giriş istiyor. Hesabım var bazen giriyorum ama sıkıntı şurda
İnternet bağlantım yokken sürekli üst köşede baglanamadı baglanamadı diyip duruyor ekran ışıgının kapanmasına bile izin vermiyor.
Açılışta nokia hesabına bağlanmayı nasıl iptal edebilirim baktım bulamadım.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
internet kullanmak isteyen uygulamaların var dostum onları kapatman lazım yada en uzun süreye ayarla

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bağlantı yöneticisinden nereye bağlanmaya çalışıyor bakabilirsin

_ardaa

_ardaa

Üye
Açılışta nokia hesabına bağlanmayı iptal edemezsin başarılı şekilde giriş yapman lazım, eğer başarılı giriş yapamıyorsan yada yapmana rağmen yine giriş yapmanı istiyorsa yazılımsal sorun var demektir, onu atlamaya çalışmak yerine sorunu çözmelisin bence bilgilerini yedekle soft format at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt