Açılışa Program ekleme?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Açılışa Program ekleme?
Merhaba arkadaşlar. Telefon açılışında otomatik uygulama başlatmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? mümkün ise programsız halletmek istiyorum. mod dosyası yada o tarz birşey olabilir

najanaja

Üye
walla ben sabah aslında önerecektim ama sen pro istemiyosun bende wazgeçtim mod olarak olduğunu sanmıyorum olacağınıda sanmıyorum

Tepkiler: tass_co1983
    Konu Sahibi
mod yoksa pro da olur abim, ne demek şimdi bir pro kullanıyorum, easy talking clack diye. yalnız telefonu yeniden başlatınca uygulamayı manuel açmak gerekiyor. bunun için istemiştim

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
o zaman ben jbak taskman derim başka da bişey demem bi arkadaşa daha başka bi özelliğinden dolayı önermiştim bununla istediğin proya istediğin emri verebilirsin ister açılışta çalış ister arkaplanda kapan ister taskman de görünme ve daha biçok şey N8 i aldığım ilk günden beri tek kullandığım taskman prosu mesela jbak açılışta kendisi otomatik açılıyo bu yüzden hangi proya ne emri verdiysen onları hemen uyguluyo. mesela ben n8 de açılışta galeri saat rehber falan otomatik açılıp arkaplanda çalışıyo onları arkaplnda sonlandır emri verdim açılır açılmaz hepsini kapatıyo bide çalışması gereken bikaç sistem dosyası var ama taskman de görünüyo onlarda görünmesin diye taskman de asla gösterme diom hiçbiri görünmüyo bunun gibi yani bi dene derim sonuçta gereksiz bi proda deil ve teli kasma ramden yeme gibi şeyleride yok

Konu Sahibi

onu bugün denedim abi, gerçekten sağlam yalnız bende pro kendi kendine kapanıp duruyor

najanaja

Üye
onu bugün denedim abi, gerçekten sağlam yalnız bende pro kendi kendine kapanıp duruyor

hadi ya yoksa 701 onudamı desteklemiyo sonuçta prodan kaynaklı olamaz dediğim gibi ben uzun zamandır kullanıyom hiçbi sorun çıkardığını görmedim. şimdi bi baktım googledan daily de biri yardım konusu açmış fp2 de bazı küçük sorunlar yaratıyo diyo fp2 uyumlusunu istiyo demek ki fp2 de sorun çıkarıyo pro

- - - Eklendi - - -

bu arada yardımına cvp veren olmamış

Konu Sahibi
nokia yazılımı yükselteyim derden komple yere serdi desene abi bugün telefonumdan soğudum walla, bırak telefon muhabbetini abim, içelim güzelleşelim

achambo

Üye
nokia situations ta da öyle özellik vardı ben sessize otomatik alsın diye kullanıyorum bu programı ama oradan açılacak uygulama seçiliyo mesela genelde, sessizde olunca şu uygulamalerı çalıştır var o programda bir bak istersen

najanaja

Üye
nokia yazılımı yükselteyim derden komple yere serdi desene abi bugün telefonumdan soğudum walla, bırak telefon muhabbetini abim, içelim güzelleşelim
tamam kardeş kapatalım konuyu ama ben içme işini genelde haftasonları yapıyom bu hafta pazar tatil yani cmt akşamı gel güzelleşiriz elbet

- - - Eklendi - - -

bu arada bide netquin de var boot manager tabi fp2 de çalışrımı bilmem bide o sürekli arkaplanda çok çalışan işlem yapan bi pro

Konu Sahibi

sağolasın, bir deneyim sonucu yazarım

onu da deneyim abim. aydın a anca yaza gelebilirim abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...