Açılış Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Açılış Sorunu
Telefonum C6-01... Telefonum çok uzun sürede açılıyo... İnternette N8 videoları da var onlar da yavaş açılıyo. Arkadaşımın C7'side yavaş açılıyo. Bu telefonları hızlandıran veya en azından açılma süresini kısaltan bir yol varmı.

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Pek cfw taraftarı değilim ayrıca beğenmediğim birşey için uzun uzun uğraşmam...

ANIL

ANIL

Admin
tamam ozaman senin bir sorunun yok...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
teli yoracak uygulamaları yüklememek gerekir

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Engin uygulama bakımından pek bişey yok sadece extra buttons'la Opera var ama oyunlar var 10 tane felan hepsi de HD ama yani hafızamda 2 GB'den fazla yer var etkiler mi oyunlar

ANIL

ANIL

Admin
Engin uygulama bakımından pek bişey yok sadece extra buttons'la Opera var ama oyunlar var 10 tane felan hepsi de HD ama yani hafızamda 2 GB'den fazla yer var etkiler mi oyunlar

pek etkisi olmaz etkilese bile oyunları silmek mantıksız...
soft format atarsanız telefon rahatlar faydasını görürsünüz...
önemli olan başlangıçta açılan programları kapatarak ram arttırmak ve başlangıcı hızlandırmak bunun için cfw yüklemek gerekiyor ve ya kendinize göre bir cfw yapabilirsiniz...

hakan_710

hakan_710

Üye
siz arkadaşın sorununu yanlış anlamışsınız galiba. Telefon geç açılıyo diyo. Eğer n8, c6-01 yada c7 geç açılıyor diyosa bir kişi eminim n73, n95 kullanmamıştır. telefonun 3310 gibi hızlı açılmasını bekliyosan hiç uğraşma dostum. Sen en iyisi symbianı biraz öğren sonra sorunlarını halledelim. Arkadaşlar sana iyilik etmiş cfw yükle şunu yap bunu yap demiş. ben uzun uzun uğraşamam demişsin. Sen kendin için uğraşmıyor isen biz neden kendimizi yırtalım??

atakan25

atakan25

Üye
uzun açılmasına cfw hariç birşeyle müdahale etmen çoook zor

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Hemen yanlış anlıyosunuz ben diyorum ki bu telefonlar diğer akıllı telefonlar gibi hızlı açılmıyo bunu formatsız flash'sız halledebilirmiyiz...

Bir program veya telefon üzerinde yapılacak bir şey...

ANIL

ANIL

Admin
Hemen yanlış anlıyosunuz ben diyorum ki bu telefonlar diğer akıllı telefonlar gibi hızlı açılmıyo bunu formatsız flash'sız halledebilirmiyiz...

Bir program veya telefon üzerinde yapılacak bir şey...

yok işte olsa niye söylemeyelim...

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
tamam o zaman yok diyin hemen kızıp laf atmayın..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arkadaşlar yardımcı olmaya çalışmış cihazından daha verimli yararlanman için.bunda kızacak gücenecek birşey yok dostum.. malesef symbian'ın gücü bu kadar..yani elindeki 680 mhz işlemci 256 mb ramli bir telefon anca bu kadar oluyor. biz de cfwler ile bunu en maksimize edilmiş bir biçimde kullanmaya çalışıyoruz..o yüzden sana tavsiyem cfw kurman. hiçbir eksisi yok bilhassa artısı çok fazla..

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Cfw kurunca bilgiler gidiyo oyunlar felan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt