Uygulama Açılış Ekranı geliyor ama açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

tahtravalli

Üye
    Konu Sahibi
Açılış Ekranı geliyor ama açılmıyor
Galaxy ace GT-S5830i adlı telefonuma JellyBlast 4.2.2 ROM attım. Ancak telefonum açılmak üzereyken öylece kalakalıyor, açılmıyor. Açılışta gelen ''Galaxy ace GT-S5830i'' yazısı hep kalıyor telefon açılmıyor. Ne yapmalıyım? Telefonumu nasıl açabilirim?

heathrow

heathrow

Üye
Telefonu wipe edin.

ginaz

Üye
Galaxy ace GT-S5830i adlı telefonuma JellyBlast 4.2.2 ROM attım. Ancak telefonum açılmak üzereyken öylece kalakalıyor, açılmıyor. Açılışta gelen ''Galaxy ace GT-S5830i'' yazısı hep kalıyor telefon açılmıyor. Ne yapmalıyım? Telefonumu nasıl açabilirim?
Hafıza kartı takılıysa çıkart öyle dene olmazsa arkadaşın dediği gibi wipe yapman lazım

tahtravalli

Üye
    Konu Sahibi
Sadece wipe cache değil wipe data da yapman gerekir.
Öncelikle wipe data/factory reset yaptım. Ardında Wipe Cache Partition yaptım. Ancak sonucu değiştiremedim. Başka bir yolu var mı?

tayren

tayren

Üye
Gecmis olsun kardesim form da galaxy ace rom kurtulus rom vardi bi onu dene o da olmassa orjinal romu yukle odin ile ama download moduna geciyor mu cihazın önce ona bak

Ali58_58

Ali58_58

Üye
rom bootloap en iyisi hafıza kartına başka bir rom at ve yükle basit bir durum sadece romu yüklerken sd kart değil hafıza kartını seç

Üst Alt