DeLmIrA Üye Originally posted by van_hoijdonk@Aug 18 2005, 12:53 AM Arkadaşlar benden yardım beklemeyin maalesef bu konuda... Çünkü benim telde de bi usher remix var silemiyorum ve çalmıyorda sadece duruyor telefonda... : [post=136301]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ama cok fazla takmasanda olur 1gb ta 4 mb devede kulak 2: 2: 2:
Originally posted by van_hoijdonk@Aug 18 2005, 12:53 AM Arkadaşlar benden yardım beklemeyin maalesef bu konuda... Çünkü benim telde de bi usher remix var silemiyorum ve çalmıyorda sadece duruyor telefonda... : [post=136301]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ama cok fazla takmasanda olur 1gb ta 4 mb devede kulak 2: 2: 2:
serdaronlinenet Üye Konu Sahibi Originally posted by DeLmIrA@Aug 18 2005, 12:30 AM pc suite data kablosu falan yokmu 750 icin bilgisayardan falan sılınemıomu? [post=136276]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Walla delmira dün hızır gibi yetiştin valla.Usb kablosuyla hallettim.Dosya salt okunurmuş.Onu kaldırıp sildim düzeldi.Çok sağol :rolleyes:
Originally posted by DeLmIrA@Aug 18 2005, 12:30 AM pc suite data kablosu falan yokmu 750 icin bilgisayardan falan sılınemıomu? [post=136276]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Walla delmira dün hızır gibi yetiştin valla.Usb kablosuyla hallettim.Dosya salt okunurmuş.Onu kaldırıp sildim düzeldi.Çok sağol :rolleyes:
Celal_33 Üye ben biliyorum soronun cevabını kartını biyere kopyala bi o dediğin mp3 kalsın biçimlendir oluyo bendede olmuştu
ben biliyorum soronun cevabını kartını biyere kopyala bi o dediğin mp3 kalsın biçimlendir oluyo bendede olmuştu