Acilen tavsiyelerinizi bekliyorum !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snakelordd

Üye
    Konu Sahibi
Acilen tavsiyelerinizi bekliyorum !!
Arkadaşlar sizce htc desire hd mi yoksa lg optımus black mı veya aynı fıyat aralığında tavsıye edebılecegıniz telefonlar nelerdır

anılbaran

anılbaran

Üye
htc

buket2

buket2

Üye
kesinlikle optimus black...htc de çok güzel ama ben optimus black kullanıyorum ve sana da şiddetle tavsiye ederim... şayet yakından inceleme olasılığın varsa nova display ekrana ve 2mp ön kameranın çekim kalitesine bir bak...tasarımın inceliği ve telefonun hafifliğini farkedeceksin.

fireman87

fireman87

Üye
Optimus black özellik açısından daha iyi, tasarım açısındanda öyle.. Tavsiyem optimus blacktir. :oke:

EmWiLWiZaRD

EmWiLWiZaRD

Üye
sony ericsson xperia arc veya blackberry torch 9800 olabilir. bu iki telefon arasından bence htc desire hd'yi almalısın

snakelordd

Üye
    Konu Sahibi
ikisi arasında cok gıdıp gelıorum bı telefona karar verip şimdi almaya cıkacam aldıktan sonra pişman olmıyacagım bı telefon olsun istiyorum

nonamex

Üye
Donanım daha güçlü olsun derseniz HTC Desire HD bir adım önde. Tasarımı daha şık, ince ve hafif bir telefon olsun istiyorsanız LG Optimus Black.

snakelordd

Üye
    Konu Sahibi
donanım, özellik gorunumden onde gelır benım ıcın buna gore htc mıdır yanı

'Patron

'Patron

Üye
HtC Desire HD tabiki :oke:

EmWiLWiZaRD

EmWiLWiZaRD

Üye
htc bencede ben de ilerde onu almayı düşünüyorum :yuru

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Desire Hd ile Black arasında uçurum var yav.
Fiyatlarıda belli ediyor zaten.Black 1000 liralardaysa Hd 1300 hatta daha dün gezdim teknosada 1449 lira HD
Black ile aynı fiyatlarda olabilcek Xperia Neo önerebilirim sana bunlar dısında.Ama Hd için bütçen yeterliyse düsünmene gerek yok bence

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hiç düşünmeden desire hd alırdım :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt