firkoy
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaslar ben telefona nitdroid kurdum ama fazla anlamadigim icin nitdroid acildiktan sonra nitroit systeminde hafiza kartina format cektim.Nitdroit systemi kurulurken karta koydugumuz yada kurulum esnasinda otomatik gelen sistem dosyalari silindi.Formatlanan kart 8gb.
Arkadaslar nitdroid sizde kurulu ise dosyalarda duruyordur kartlarinizin icinde silinmis olsa benimki gibi acilmaz system.Eger böyle oluyorsa sizden o dosyalari rica ediyorum.Bu arada ne nitdroid nede maemo systemi acilmiyor hicbirsey olmuyor multiboot menüye bazen geliyor sonra 30 saniye bitmeden kapaniyor bir dügmeye bassamda acilip tekrar kapaniyor lütfen yardim
5 liralık cihazlar var pili çıkartıp şarj edebiliyorsun onlardan al birde bir kez daha flaslamayı dene şayet olmaz ise vanila sürümünü dene hertürlü yazılımı siler temizler ama telefonun içinde ne var ne yok silecektir
Ayrıca kurduğun sürüm eskidir şayet telefonunda eskiden pr1.3 yüklüyse kursan bile telefon özelliğin çalışmayacakatır
kurman gereken dosya: RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin dosyasıdır.
benim başımada benzer bişey gelmişti...sorun mutliboot'aydı.aslında sorun değildi multiboota enson hangi işletim sistemini açmışsanız onda açılıyordu cihaz .işletim sistemini değiştirmek için ise multiboot menuye girmek gerekiyor..multiboot menuye girebilmek için ise 0 a basman gerekiyor..oradan maemoyu seçip devam edebilirdin...tabiki format sırasında hafıza kartı yerine n900 dahili belleğe format atmadıysan..
sanırım birazcık geç kaldım ama ileride başına gelenler için bir yardım olabilir belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?