Acil Yardımm !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x_0

x_0

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardımm !!!!
Motorola z3 kullanıyorum..USB kablosu var elimde .Usb Kablosuyla şarj edebilirmiyim bu telefonu ? Kapalı Haldeyken kabloyu takıyorum sol üst köşede 1dk fln yeşil bir ışık yanıyor sonra sönüyor ve telefon kendiliqinden açılıyor ana ekran qelincede kapanıyor :S Hiç bişi anlamadım..bi ayarı fln varmı Usb İle şarj etmek için .... Bataryayı adaptörle şarj ediyorum şu anda 7.5 Voltla ..

kol@j

kol@j

Üye
bu zamana kadar kullandığım ve gördüğüm usb özelliği olan telefonlar kapalı ya da açıkken usb bağlandığın da şarj oluyor...
kapalı iken bağlantıya gelince...
tahminim hafızasına ulaşmak için olabilir...

--------------- Ekleme ---------------

malum usb genellikle hafızaya ulaşmak için kullanılır...
sen gene kullanma kılavuzuna bak
daha sonra müşteri hizmetlerine bak...

x_0

x_0

Üye
    Konu Sahibi
2.el be abi..Nerden bulayım kullanma kılavuzunu :D

--------------- Ekleme ---------------

Neyse saqol yinede..Evet Haklısın hafıza kartı hafızasına ulaşmak içindir....Ben özetle Usb ile şarj ediliyormu diye sormak istedim =)

Peki birşey daha sorcam Usb ile şarj etme özelliqi telefonamı baqlı kabloyamı baqlı ?

kol@j

kol@j

Üye
müşteri hizmetlerini arayabilirsin

x_0

x_0

Üye
    Konu Sahibi
Saqol kardeş ..

furkan3842

furkan3842

Üye
telefonunuza virüs girmiş format gerekiyor bunun için telefon hastahanesinde format attırmalısınız biliyorum şunu diyeceksiniz tel açılmadan atılmaz atılır fakat siz atamayacağınız için (kusura bakmayın bu servisin işi) böyle söyledim çünkü bir öncekş telefonum z3 tü hee şu şarj işine gelelim tabikide olur ama virüs engelliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt