acil yardıma ihtiyacım var!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
    Konu Sahibi
acil yardıma ihtiyacım var!!!!!!!
selam arkadaşlar ben n8 kullanıyorum dün birden sistem hatası vermeye başladı bende format attım şimdi ise güncellemeleri yükleyemiyorum daha önce kurduğum oyun ve programları kurmuyor güncelleştirme hatası Qt bileşeni eksik yüklenemiyor gibi hatalar veriyor ne yapmam lazım bir yardım ettesiniz lütfen

hizan

hizan

Üye
yazılımı tekrar at düzelir.

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
    Konu Sahibi
onuda denedim olmadı:((

hizan

hizan

Üye
bekle az sonra link vereceğim ve sorunun bitecek.

----------Eklendi @ 20:33:43 ---------- Yazıldı @ 20:27:56 ----------

işte sana QT dosyaları sırası ile yükle.

----------Eklendi @ 20:51:43 ---------- Yazıldı @ 20:33:43 ----------

bekle az sonra link vereceğim ve sorunun bitecek.

----------Eklendi @ 20:33:43 ---------- Yazıldı @ 20:27:56 ----------

işte sana QT dosyaları sırası ile yükle.

NOT: Sonucu yaz.

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ama ben düzeltim hata anna güncellemesinden sonra oyun sesleri ve müzik karışmıştı bende xplore 1.52 forumdan ındırin kurun sonra resurces privete dosyalarını ayarlardan gizli konuma getirin bunları yapınca öyle oldu hard format attım düzeldi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
selam arkadaşlar ben n8 kullanıyorum dün birden sistem hatası vermeye başladı bende format attım şimdi ise güncellemeleri yükleyemiyorum daha önce kurduğum oyun ve programları kurmuyor güncelleştirme hatası Qt bileşeni eksik yüklenemiyor gibi hatalar veriyor ne yapmam lazım bir yardım ettesiniz lütfen
tekrar flash at ama anna zaten turkcede kullanamuyoruz.qt programlar turkcede yuklenemiyor.

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için çok ama çok teşekkür ederim düzelttim telefon çok iyi oldu sağolun arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt