huseyinkeske
Üye
-
Konu Sahibi
-
kaç kere başlık açtım kimse ilgilenmedi böyle yazdım belki biri bakar yardım eder diyesen bu mesaj başlığıyla adam çekemezsin..
yani tabikide anlayış gösteriyorum bilgisi olmayan insanın yardım etmesini bekleyemem ama bu konuyu defalarca açtım yardım alamayınca böyle bişey yaptım burada tanıdığım insan pek yok kim neyle ilgileniyor bilmiyorum ama varsa tanıdıklarınız yönlendirirseniz sevinirim şuan öncelikli sıkıntım şu stock rom diyebilirim bu konuda yardıma ihtiyacım var 4g olmasada olur şarj problemi en kötü batarya değiştirilir ama yazılımsal açıdan düzeltmem lazımhocam taktir edersinki kimse bizi beklemiyo konu açsında cevapliyim gibilerinden kimse aynı saate online olmuyo veya olamıyor ve üyede fark etmiyor yeni üye çavuş binbaşı orgeneral gibi rütbelerle ilgisi yok veya cevaplamak istemiyorlardır bilmedikleri birşeyse lütfen biraz anlayışha ama benim tanıdıklarım var forumda onların öncelikle yardım etmesini istiyorum dersen etiketlersin girip bildikleri bir şeyse yardım ederler zaten
problem orada recovery yüklesem bootloader i açabiliyorum ordan sonra stock rom atarım da problem oradarecoveryi de silip en baştan recovery-varsa ingilizce versiyonu- ve stock rom atmalısınız bence,
çok teşekkür ederim ayrıntıları yazacağımstock rom:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan da yardım alabilirsin:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şimdi adım adım işlemlerimi anlatayım şuan bootloader kilidi açmak için herşeyi yaptım telefona uyarı geldi yes dedim ekranda htc yazıyor ve üst tarafta pembe bi yazı "Entering recovery" yazıyor öyle kalıyor hiç değişiklik yok en büyük problem burada bunu yapsam geri kalan herşeyi yapacamlinkleri yanlis yapistirmisim mesaj düzenlendi
Işlemleri doğru yaptığına emin misin? Burada da anlatılıyor detaylı bir şekilde ekran görüntüleriyleşimdi adım adım işlemlerimi anlatayım şuan bootloader kilidi açmak için herşeyi yaptım telefona uyarı geldi yes dedim ekranda htc yazıyor ve üst tarafta pembe bi yazı "Entering recovery" yazıyor öyle kalıyor hiç değişiklik yok en büyük problem burada bunu yapsam geri kalan herşeyi yapacam
evet işlemleri doğru yaptığıma eminimIşlemleri doğru yaptığına emin misin? Burada da anlatılıyor detaylı bir şekilde ekran görüntüleriyle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yardımınızı bekliyorum ?Işlemleri doğru yaptığına emin misin? Burada da anlatılıyor detaylı bir şekilde ekran görüntüleriyle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?