acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım

bu hatayı alıyorum yardımcı olabilecek

Karavelaa

Üye

bu hatayı alıyorum yardımcı olabilecek

Tools<Data Package<Download orda telefonun product nosunu yaz Check Availability yapıp Download yap.İndirilenleri phoneix'e kopyala sorun çözülmüştür.
İngilizceside bu

Open Phoenix (new sesion). Go to: Tools / Data Package Download. Write down the product code of your celphone. Click on “Check Availability”. When it finishes checking the availability click on “Download”. After it gets to 100% download, go to the folder where all the downloaded files are. Copy them all and paste them where you have all the files of your firmware. Close Phoenix. Open it back again and start your flashing process

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
ben bu dosyaları burda verilen bi siteden indirdim telefonun numarasına göre koduna göre bataryanın altında yazan numaraya göre ama tam flashlama menüsüne geldiğimde seçmek istediğimde bu hatayı alıyorum

yasin213

yasin213

Üye
Hangi telefonu kullanıyorsun? Eğer S60v5 sürüm bir telefon kullanıyorsan senin için en iyisi JAF denilen bir programdır. Bir de flashlamayı bu programla dene.

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
nokia c2-01 annemin telefonu durup durup reset atıyo bende böyle bişey yapayım dedim phoenix le başka bi bilgisayarda denedim v50 yi bulmuştum onu attım değişmedi bişey tabi ama dosyaları bulup program işlem yaptı şimdi nokia datapackage manager i başka bilgisayara kurdum orda numarasını aratıp indirdim dosyayı programa attım bu sefer şöyle bi hata veriyo

yasin213

yasin213

Üye
Kardeşim şu an internetten bakıyorum ve telefonun S40 sürüm. JAF kullanarak flashla.

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
jaf kurdum da sanırım bi hata var jaflog.txt no found diyo

yasin213

yasin213

Üye
Bir daha yüklemeyi dene.

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
tamam hallettim şimdi sıra geldi kurmaya

yasin213

yasin213

Üye
Kurmaya?

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
jaf ta ini seç deyince c2-01 yok listede orda kaldım
yazılımı attım reset atma devam ediyo v20 ydi v40 a yükselttim sürümü bu reset atma bataryayla ilgili olabilir mi acaba şuan üzerindeki bataryası orjinal bataryası değil orjianli bl5c 1020A üzerindeki bl5cb 800mA gidip yüksek amperli alsam cihaza zarar verir mi

Takipçi Satın Al

Üst Alt