Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
acil yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
majorty
Üye
Konu Sahibi
acil yardım
arkadaşlar ben Z:\ den E:\ ye aicalendarplugin.mif dosyasını taşıdım ve telefon mahvoldu.widgetler bozuldu ikonlar silindi falan.
soft format attım geçmedi.
x plore ile dosyayı geri taşımaya çalışıyorum yine olmuyor.şimdi ne yapabilirim?
paşa06.40
Üye
flash at
- - - Eklendi - - -
yada tekrar aynı yere at z ye tam ismini söyle yardımcı olayım
bunu yapmaya çalışıyordum sonra farkettim ki bunu yapınca bazı ikon ve simgeler siliniyormuş
adanalı1
Üye
İlk olarak E ye attıgın klasoru sıl . .Son olarakta Hard format atarak cihazı eskı halıne cevırebılırsın . mutlaka e ye attıgın dosyaları sıl ama resource/aps yi . .
Hard formatı bılmıyorsan,, Telefon kapat.hafıza kartı sim kartı cıkart. (Menü Tuşu+Kırmızı tuş+Kamera Tuşu+Ses Seviyesiniindirme Tuşu bunların hepsine el sıkma ışaretını gorene kadar basılı tut . açıldıgında format olmuş olur zaten kardesım .
majorty
Üye
Konu Sahibi
bunu yaparken ekran dondu ve bataryayı çıkardım.
artık telefonu açarken bi 1-2 dk geçiyor ve siyah ekran kalıyor.hiçbir şey açılmıyor.
kaç tl ye yaptırabilirim yaklaşık
hizan
Üye
telefon açılmıyormu açılmıyor ise tamire gerek yok burada biz yaparız.
gece__kuşu
Üye
o modu yaparken yorumlara baksaydin belkide bu kadar sorun yapamazdın
c'ye attığın dosyanin adını değiştirince telefon eski haline dönüyordu
adanalı1
Üye
bekleyecektin kardeşim. Tekrar atmayı dene. Para verme boşuna. Olacaktir.
evet zaten modu kullanıyorum PIL rengi değiştireceğim zaman dosyanin adını değiştiriyorum restart yapınca mod ortadan kalkıyor ve tel eski haline dönüyor
majorty
Üye
Konu Sahibi
tüh şimdi de resim ve video düzenleyicim gitti nasıl olcak şimdi