by_imp
Üye
acil yardım
selam arkadaşlar benım vodafone 845 cihazım yaklaşık bir ay once teleserviceden sıfır dıye geldi arka kapaktaki vodafone yazısının yarım sılınmış olması benı biraz endişelendirdi belkı sıfır kapak bulamamışlardır benım eski kapağı takmışlar dıye duşundum kendi kendimi kandırmaya calıştım ama 1 haftadır cihaz kendikendine kapanıyor arasıra kapanınca tekrar acılıyor android yazısı cok cabuk gelip bidaha kapanıyor ve gene kapanıyor ve gene acılıyor ve gene kapanıyor bu saatlerce suruyor kapatma şansı vermıyor bataryasını cıkarmıyana kadar biraz zaman gectikten sonra acmaya calışıyorum gene aynı sorunu yaşıyorum bugun fabrıka ayarlarına cevirdim gene duzelmedı bende duvara fırlatım actım bu sefer düzeldi ve şimdi gene yapmaya başlatı fark ettımkiısınınca yapıyor bunu.
şimdi sorum şu arkadaşlar
A bu telefon dayaktan mı anlıyor ?
B teleservice bana sıfır dıye başka bir muşterisine ait arızalı cıhazımı gönderdi 58 gün yedek parca bekledikten sonra?
C niye yapar böyle bişeyi?
şimdi sorum şu arkadaşlar
A bu telefon dayaktan mı anlıyor ?
B teleservice bana sıfır dıye başka bir muşterisine ait arızalı cıhazımı gönderdi 58 gün yedek parca bekledikten sonra?
C niye yapar böyle bişeyi?