acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keskin1996

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım
telefonum nokia asha 300 telefonumu ilk aldığımda topluluklar vs.. internet uygulamaları giriyodu ama şimdi girmiyo topluluklardan faceye gircem girmiyo operayada girmiyo internet paketim var

abuzer02

abuzer02

Üye
Hattın ne ve hangi internet paketini kullanıyorsun

- - - Eklendi - - -

Eğer Vodafone ise telefonunun ekranına tuşlar yardımıyla *3636# yaz arama tuşuna bas daha sonra çıkan ekranda en aşağıda cihaz ayarı alma diyor tekrar arama tuşuna bas 5'e bas çıkan ekranda 1'e bas arama tuşuna bas tamamdır bikaç dakika içinde internet ayarları telefonuna mesaj olarak gelecektir gelen ayarları kaydet varsayılan erişim noktası için vodafone internet yada vodafone live'yi seçebilirsin o sana kalmış ayrıca mms yapılandırması için vodafone mms'i seçeceksin işte bu kadar.

keskin1996

Üye
    Konu Sahibi
hattım avea şebeke sorunu yok kendi tarayıcısından internete bağlanıyo ama mesela facebook programı var veya opera mini onlara girmiyo internetle çalışan programları açmıyo ağ bağlantınızı kontrol edin diyo

MrTech

MrTech

Üye
hattım avea şebeke sorunu yok kendi tarayıcısından internete bağlanıyo ama mesela facebook programı var veya opera mini onlara girmiyo internetle çalışan programları açmıyo ağ bağlantınızı kontrol edin diyo

*100# yi tuşla.ayarlar yani 5 miydi neydi ona bas.sonra interneti seç bi öyle dene olmadı.avea online'dan yap. :)

keskin1996

Üye
    Konu Sahibi
telefonunuza uygun ayar bulunamamıştır diyo

erdmerdm

erdmerdm

Üye
telefon internete kendi tarayicisindan giriyosa sorun yoktur muhtemelen programlarin ayarlarindan baqlanti noktalarini ayarla

guney28

guney28

Üye
telefonum nokia asha 300 telefonumu ilk aldığımda topluluklar vs.. internet uygulamaları giriyodu ama şimdi girmiyo topluluklardan faceye gircem girmiyo operayada girmiyo internet paketim var

Kardeşim yapman gereken öncelikle Ayarlar-Yapılandırma-Tercih Edilen şebeke ayarlarına girmek orada avea internet gprs yazar onu seç tamam de üstte tüm uygulamalarda varsayılan yap der ona tıkla. Sonra uygulamanın üstüne gel seçenekler de uygulama erişimine gel ordan iletişim sonra bağlantı herzaman sor yap olmazsa her zaman izlnli yap bu işlem bu kadar.

keskin1996

Üye
    Konu Sahibi
olmadı

keskin1996

Üye
    Konu Sahibi
olmadı

astin1965

Üye
Kardeşim internet ayarlarında bağlantı noktasının üstünde tüm uygulamalarda varsayılan etkinleştir de sonrada uygulamada saçeneklerde uygulama erişiminde her şeyi aç.

keskin1996

Üye
    Konu Sahibi
bağlantı noktasının üstünde tüm uygulamalarda varsayılan etkinleştir yok

keskin1996

Üye
    Konu Sahibi
yazılım güncelledim sorun ortadan kalkdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt