acıl yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
acıl yardım!
n8 telefondakı yazılım guncelleme,vıdeo duzenleyıcı,foto duzenleyıcı sılınmıs format at demeyın yenı format atmıstım .neyı sılmış olabılırımkı bu saydıklarım yokolmus.c.prıvatenın ıcınde gereksiz oldugunu ogrendıgım 20mb yer kaplayan bır dosya var c den yer kazanmak ıcın korkusuzca sılebılırsinıZ dıye yazıyodu.acaba b umu sebep yada sılınen bu dosyaların yedegını bulup yuklesek varmıdır.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
format attığın için olmuştur.

candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
ıyıde onlar kendı orjınal yazılımları degılmı.2 gun once vardı ama

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
format atınca bazı uygulamalar siliniyor. Flash atman gerekecek.

---------- Eklendi @ 01:48:16 ---------- Yazıldı @ 01:46:59 ----------

nokia Suite ile tekrar yükle derim ama o pro lar gelmez

candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
egerkı c nın ıcındekı prıvate dosyasından sıldıgım o dosya ıle alakalıysa baska bır n8 telden aynısını yuklerım ama o proların z dosyasında old.dusunuyorum.format attıktan sonra o dosyalar vardı eminim ama tekrar format atmak proları tekrar kurmak ugrastırıyor.baska bır Yolu olmalı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
daha tecrübeli arkadaşlar uğrar gündüz birde onların fikirlerini alırsın. Geçmiş olsun

legend5858

legend5858

Üye
navifirm den indir yazılımını phonizle flashla bütüün orjinal programların gelir ilk aldığın günün aynısı olur.

candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
evet tesekkurler arkadaslar uykusuzluktan oldum ve sonunda buldum meger resım duzenleme bolumunde konu acılmıs acandan Allah razı olsun ıkı dosyayıda bı arada vermıs benım gıbı sıkıntı cekenler ordan ındırebılırler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
evet tesekkurler arkadaslar uykusuzluktan oldum ve sonunda buldum meger resım duzenleme bolumunde konu acılmıs acandan Allah razı olsun ıkı dosyayıda bı arada vermıs benım gıbı sıkıntı cekenler ordan ındırebılırler
İyi olmuş senin için sevindim geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt