Acil yardım ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harunbagatur

harunbagatur

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım ..
Arkadaşlar kendime nokia n8 almayı düşünüyorum 12mpx 16gb bu telefonun fiyatı,kullanımı,olumlu ve olumsuz yönleri hakkında bana acil bilgi verebilecek arkadaşlar yazsınlar lütfen ..

spartuas

spartuas

Üye
al tabikide. Memnun kalırsın :pro:

legolas140

legolas140

Üye
Arkadaşm benden tavsiye bu saatten sonra nokia alınmaz... İşlemcileri ve yazılımları deli ediyor adamı

hizan

hizan

Üye
al kardeşim hiç bekleme n8 al

realplayer2

realplayer2

Üye
bari biraz bekle de orjinal belle yuklu n8 al yakinda piyasa da olur

m542tf

m542tf

Üye
al kardeşim güzel telefon belleyide yükle pişman olmazsın

• Beğen
Tepkiler: hizan
legolas140

legolas140

Üye
hadi ordan ne deli etmesi sen kullanmayı bilmezs3en nokia ne yapsın
en az senin kadar kullanmayı biliyorum. Nokia ne mi yapsın işlemcisini yükseltsin , simbianı ya doğru düzgün bi hale getirsin yada androide geçsin. Samsungu ve apple ı yakalasın. Baksana anna güncellemesini ne kadar bekledik.. Belleyide bekliyoz(gerçi hepsine sızdırıldı ama tek c6-01 :( kaldı )

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadasım bende n8 kullanıyorum ama aklım galaxys2 de kalıyor... cunku androıd arayuzu harıka.. n8 den cok memnunum ama işte..

hizan

hizan

Üye
en az senin kadar kullanmayı biliyorum. Nokia ne mi yapsın işlemcisini yükseltsin , simbianı ya doğru düzgün bi hale getirsin yada androide geçsin. Samsungu ve apple ı yakalasın. Baksana anna güncellemesini ne kadar bekledik.. Belleyide bekliyoz(gerçi hepsine sızdırıldı ama tek c6-01 :( kaldı )

belleyi bekleyeceksin tabii saat başı yazılım çıkartacak değil herhalde

legolas140

legolas140

Üye
belleyi bekleyeceksin tabii saat başı yazılım çıkartacak değil herhalde

adamlar doğru düzgün yüksek özellikli telefon yapamıyolar saat başı yazılımdan bahsediyosun bir xperia arc , galaxy s2 , galaxy note , hdc desire hd gibi akıllı telefonların düzeyinde bir telefonları yok en iyi telefonları N9 o da vazgeçilmiş meego işletim sistemli.. Windows phone lu modelleri hiç saymıyorum.. Alınabilcek en iyisi N8 o da piyasadakinlere göre performans ve uygulama olarak geri...

necoloks

Üye
alma kardes bendede var ilk basta bi hevesle aldım ama ne oyun ne bişe cıkarıyolar forumlarda dolanıp durursun.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
herkesin telefondan isteği farklı tabi ki... ama şu kadar büyük söyleyebilirim kendi adıma.. ıphone mu n8 mi deseler tereddütsüz n8 i alırım...

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 güzel telefon amenla ama symbian öldü artık onun yerine nokia belle lili telefon al yani subatta belle gelecek oyüzden al n8 i:D

SuaT6027

SuaT6027

Üye
e n8 de suanda da belle var :D belle için bekleme sen al kardeşim ben belle'rim :D

necoloks

Üye
alma kardesim aldıktan sonra gözün uygulamalara ve oyunlara gidecek bulamican dogru dürüsüt. Millet COD gibi oyunlar oynuıyo telde bizde tık yok

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ulan bu kadar yalancı görmedim ya nokiayı batırmışlar resmen gidin oyun forumuna bakın bakalım oyun yokmuymuş gözünüz doysun be . Ve konu sahibi arkadaş durduğun ayıp al N8 'i.

necoloks

Üye
java oynayan tipsin galiba sen birader

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaslar nokıa uygulama yonunden zayıf bunu herkes bılıyor ve kabullendıkte artık.. ama soyle bır durum var.. bende hep heves edıyorum oynarım oynarım dıyorum oyun yukluyorum ama henuz nasıp olmadı bıle :D sadece angry bırds :D

cyber

cyber

Üye
N9 al bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt