Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acil yardım..!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saruman_me
Üye
Konu Sahibi
Acil yardım..!!
merhaba arkadaşlar yeni bir optimus black aldım ama arka planda bi sürü gereksiz program çalışıyor onları nasıl sile bilirim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim ...
Karanlık97
Üye
Forum Kuralları'nı okumalısınız...
"Başlık açarken (Lütfen Yardım) gibi başlıklar açmayınız.Uyarı yada ban yiyebilirsiniz."
saruman_me
Üye
Konu Sahibi
öncelikle özür dilerim bilinçli yapılmış bişi değil ama gerçekten gerildim kapatmama ağmen ha bire açılması sinirlerime dokunuyor yani çözümü olmalı root denildi yapotık ama hala silemiyorum:S
serif55
Üye
Es task manager ı yüke bi dene kardeşim belki hallolur ben onu kullanıyorum şahsen
saruman_me
Üye
Konu Sahibi
Kardesim sanirim benim cihaz root olmamis sistem uygulamalarını silemiyoum bende hundan once lgx2 vardı ama bu kadar gereksiz cihazı yoran uygulama yoktu ne yaptıysam. cihazı root yapamadım. sorun sanırım bu..
PriZm
Üye
arkadasim normal birsey bu android sistemi programlarin hizli acilmasi icin ramde tutuyor zaten kapatmana gerek yok cunku onlar cok ram yiyen bir program acildiginda otomatik kapaniyor
arkadasim normal birsey bu android sistemi programlarin hizli acilmasi icin ramde tutuyor zaten kapatmana gerek yok cunku onlar cok ram yiyen bir program acildiginda otomatik kapaniyor
mesela ben haritayı hiç açmama ağmen hep arka tarafta hep çalışır ve buna benzer bi çok saçmalık acaba oot işlemin de eksik veya benim tlfna özgü bi olaymı var onu çakamadım bnde diğer yapar arkadaşlarla bire bir aynısını yapmama ağmen olmaması biraz tuhaf..
PriZm
Üye
merak etme bu olayi ayni windows 7 deki superfetch gibi dusunebilirsin.problem yok
61semih
Üye
task kıller vs uygulamalar hıcbır ıse yaramıyor guya kapatıyor fakat telefonun ayarlar kısmından calısan uygulamalara baktıgınızda halen çalısıyor gorunuyor
bukadar cok tutulan ve ındırılen programın ıse yararmıs gorunsede yaramıyor olması tezat