Acil yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dogugun12

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım !!!
Telefonuma Jaf ile Auora Xtreme Fwsini atıcaktm *#0000# surum olarak 40.0.003 yazıyodu bende Tekrar Orninal Fw dönüp (21.0.004 ) Öyle Atıcaktm Navifirm ile indirdm Jaf ile Atyorum en sonda Polling Phone diye bir yazi cikiyor sonra tel kendini durmadan resetliyor Ne yapmam gerekir ?

giray38

giray38

Üye
Bir daha flashla.Ayrıca !! Yardım için Koskoca yardım diye bölüm var buraya konu açıp da bu kadar üyenin küfrünü yeme derim :off:

dogugun12

Üye
    Konu Sahibi
Bir daha flashla.Ayrıca !! Yardım için Koskoca yardım diye bölüm var buraya konu açıp da bu kadar üyenin küfrünü yeme derim :off:

1 kac kere flasladm zaten Ekranda Cizgiler olusuyor Kendi kendini kapatıyor.Ayrıca Daha yenıyım neyn nere acılcagını bılmıyorm uyarmanız yeterli !

Puck

Puck

Üye

Sen küfür ediyorsan ayrı .

Olabilir taşınır konu bu kadar basit .

giray38

giray38

Üye
Sen küfür ediyorsan ayrı .

Olabilir taşınır konu bu kadar basit .
Biri taşınır ikisi taşınır Bak bakalım modifiye fw bölümünde kaç tane fw kaç tane yardım konusu var ! Yardım konuları cfw lerden fazla :off:

-efşan

-efşan

Üye
dostum sen downgrade yapmaya çalışıyorsun eski sürüme geri dönemezsin ya aynı sürümü atacan yada daha üst bi sürümü atacan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt