Acil!!!!!!!YARDIM!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tr_anil

tr_anil

Üye
    Konu Sahibi
Acil!!!!!!!YARDIM!!!
Vodafoneden bi mesaj geldi kontor transfer işleminide kazandığınızız kontör 85 dir bunlar 11.02.2010 silinecektir diye bunları nasıl kullanabiliriz yardım edin biraz bilgi verirseniz sevinirm!!!Cevap yazın lütfen!!!

özşahin

Üye
slm.ben 29/12/2009 tarıhındde kontorlu hattımı faturalı hatta cevırdım..vodafone ıcı sınırsız ve her yone sms paketıne uye oldum ..ancak sıstemde hata olusması sebebıyle her yone sms lerımı kullanamadım..bır ay sonra ıptal talebınde bulunarak tekrar kontorlu hatta gectım.ılk faturam 22 ocak 2010 tarıhınde 29 tl olarak geldı ve odedım..ancak 07/03/2010 tarıhınde tekrar fatura geldı..22 ocak 10-21 subat 10 donemıne aıt faturam 56.10 tl..olarak msj yoluyla bana ulastı..bu faturalı hattı kullanmadıgım halde kontorlu hat kullandıgım halde bu faturanın bana neye ıstısnaden geldıgını ogrenmek ıstıyorum..bu faturalı hattı kullanmadıgım halde bu faturanın bana gelmesı ve odemek zorunda bırakılmam durumunda vodafon hattımı tamamen ıptal ettırecegım ve gereklı yerlere sıkayetımı bıldırecegım..acıl olarak benı aydınlatacak cevabınızı beklıyorum..E-MAİL :[email protected]

izmirligenc

izmirligenc

Üye
merhabalar bu sorununuza bizim yapabilcegimiz herhangi birsey yok rabia sonucta fatura kesilmis bunu vodafone musteri hiz arayip yada yetkili bolge vodafon shoplara gidip detayli bir bilgi alabilirsin bilemiyorum tabi ama faturalidan konturluye gecmek icin bir suresi olabilir ve bundan dolayi gorusmeleriniz faturaya yansimis olabilir ama dedigimi gibi en iyi bilgiyi vodafone verecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt