AciL Yardım..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By_ÖzGüN

Üye
    Konu Sahibi
AciL Yardım..!
ArkadaşLar bende N73 var..

TeLefonmumda şu anda sorun var.. Ne mesaj aLabiLiyorum nede menüde yada rehberde hiç bir işLem yapamıyorum...

TeLefonu kapatıp açıyorum yeterLi hafıza yok veriLerden bazıLarını siLin diyor..

Yardımcı oLucak oLan varmı..?

xkadir61

xkadir61

Üye
telefon hafızanı hafızakartına taşı. telefonda yapamıyorsan, pcsuite ile bağlan tele.

By_ÖzGüN

Üye
    Konu Sahibi
telefon hafızanı hafızakartına taşı. telefonda yapamıyorsan, pcsuite ile bağlan tele.

Sorun o değiL.. Mesaj aLamıyorum,atamıyorum.. Menüde veya yeni kartvizit oLuşturamıyorum...

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaşım telefon hafızan dolu olduğu için, yada arkaplandaki uygulamalar açık kaldığı için telefonun kasıyor bence:)

By_ÖzGüN

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı 1 Gb ve tamamen boş.. TeLefon hafızasıda öyLe.. :S

xkadir61

xkadir61

Üye
ram hafızan kaç? oda normal'ise format atacaz o zaman.

safakk

safakk

Üye
ArkadaşLar bende N73 var..

TeLefonmumda şu anda sorun var.. Ne mesaj aLabiLiyorum nede menüde yada rehberde hiç bir işLem yapamıyorum...

TeLefonu kapatıp açıyorum yeterLi hafıza yok veriLerden bazıLarını siLin diyor..

Yardımcı oLucak oLan varmı..?
sorunun nedeni1: eğer telefondan nete çok girdiysen internet günlüklerinin birikmesi sonucu hafıza dolmuş olabilir
çözümü:internet kısmına girip ayarlardan internet günlüğünü sil var onu işaretlicen

sorunun nedeni2:life blog uygulamasının açık kalması bunun sonucunda hafızanın dolması yada telefonun yavaşlaması gibi durumlar oluşuyor
çözümü:life blogdan el ile temizleme değil otomatik temizleme işaretlenecek ve tüm ögeler işaretli olacak

sorunun nedeni3: telefon hafızasına bol bol oyun müzik vs. yüklemen sonucu tel hafızasını doldurmuş olabilirsin( ki bu düşük bir ihtimal)
çözümü:bişiler sil yau:ehe
not daha da çözülmezse formatla teli :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt