arkoand
Üye
http://www.maxicep.com/samsung/sams...-kart-yer-degistirme-ve-root-atma-774401.htmlunroot yapsan bile garanti gidiyor mukingo root ile root yap . Sonra app2sd ile sd karta taşıyabilirsin .
garanti gitmez diyorlarAynen ya bende bu sorunu yaşıyorum. Bi bilgisi olan varsa yardım edebilir mi lütfen?Aynen ya bende bu sorunu yaşıyorum. Bi bilgisi olan varsa yardım edebilir mi lütfen?
Ne garantisi ya ben nasıl uygulamaları hafıza kartına taşıyacaz onu soruyorum.garanti gitmez diyorlar
Olmaz. Root yaparsam garanti devre dışı kalır bu riski alamam daha S4 ü alalı 10 gün oldu. Başka bi yolu yok mu ya rootsuz?pardon kardes root yap app2sd programi ile tasi
bende bilsem kardesim bende yapcam ama oneclick var diyolar ama yapamadim onu bu gidisle root yapacamOlmaz. Root yaparsam garanti devre dışı kalır bu riski alamam daha S4 ü alalı 10 gün oldu. Başka bi yolu yok mu ya rootsuz?
Ben olsam yapmazdım root. Oneclick demiştin dimi dur bi bakıyım becerebilirsem sana haber veririm hadi eyw.bende bilsem kardesim bende yapcam ama oneclick var diyolar ama yapamadim onu bu gidisle root yapacam
unroot yapınca garanti gitmez . Rootlu gönderince bile problem çıkartmıyolar bazen . Korkmana gerek yok kardesim yinede sen bilirsin.unroot yapsan bile garanti gidiyor mu
tamam biraz daha dusunup yapayim buyuk ihtimal yapcak gibiyimunroot yapınca garanti gitmez . Rootlu gönderince bile problem çıkartmıyolar bazen . Korkmana gerek yok kardesim yinede sen bilirsin.