(acil yardım) uygulamaları sd karta yükleme ya da taşıma

Sponsorlu Bağlantılar

arkoand

Üye
    Konu Sahibi
(acil yardım) uygulamaları sd karta yükleme ya da taşıma
arkadaşlar denemediğim yol kalmadı. hiç bir şekilde hafıza kartına uygulama taşıyıp veya direk yükleme yapamıyorum. uygulama yöneticisinde sd karta taşı seçeneğim yok. telefonum samsung galaxy note 2. yardımlarınızı bekliyorum.

tavsanlar

Üye
Bendede ayni sorn war mk 1 aydir denemwdigim yol kalmadi root atamiyorum rootsuz bir yolu yoqmu yawwff cildircm haa lutfn yardmm..

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

emreolol

Üye
bilgisayar yolu ile ysparsin

Ownexry

Üye
saa

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
oneclick var bi de onu deneyin

fbdelisi58

fbdelisi58

Üye
kingo root ile root yap . Sonra app2sd ile sd karta taşıyabilirsin .

KD1907

KD1907

Üye
Aynen ya bende bu sorunu yaşıyorum. Bi bilgisi olan varsa yardım edebilir mi lütfen?Aynen ya bende bu sorunu yaşıyorum. Bi bilgisi olan varsa yardım edebilir mi lütfen?

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
Aynen ya bende bu sorunu yaşıyorum. Bi bilgisi olan varsa yardım edebilir mi lütfen?Aynen ya bende bu sorunu yaşıyorum. Bi bilgisi olan varsa yardım edebilir mi lütfen?
garanti gitmez diyorlar

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
pardon kardes root yap app2sd programi ile tasi

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
Olmaz. Root yaparsam garanti devre dışı kalır bu riski alamam daha S4 ü alalı 10 gün oldu. Başka bi yolu yok mu ya rootsuz?
bende bilsem kardesim bende yapcam ama oneclick var diyolar ama yapamadim onu bu gidisle root yapacam

KD1907

KD1907

Üye
bende bilsem kardesim bende yapcam ama oneclick var diyolar ama yapamadim onu bu gidisle root yapacam
Ben olsam yapmazdım root. Oneclick demiştin dimi dur bi bakıyım becerebilirsem sana haber veririm hadi eyw.

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
unroot yapınca garanti gitmez . Rootlu gönderince bile problem çıkartmıyolar bazen . Korkmana gerek yok kardesim yinede sen bilirsin.
tamam biraz daha dusunup yapayim buyuk ihtimal yapcak gibiyim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Rootluysa gl to sd playdan indir rootlu değilse Öneri - Note 2 için Note 3 özellikleri içerisinde kolay root atımı yer alıyor ben Gta San Andreası (1.73 GB) oyunu sorunsuz attım ve çalışıyor nasıl gl to sd nin nasıl yapıldığına bak tamam

• Beğen
Tepkiler: soyupakhasan

Üst Alt