Acil Yardım [ üniversite tercihleri ]

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım [ üniversite tercihleri ]
Arkadaşlar ben ve kardeşim sözelden sınava girdik. Yaptığım puanımdan aşağı üniversiteler tercih yaptım. Tarih bölümü ve radyo ve televizyon bölümü. Bugün baktım. Hiçbir yer tutmamış.
Kardeşim Kocaeli üniversitesi Radyo ve televizyon bölümünü kazandı. Ben 2. Tercihlere kaldım. Moralim çok bozuk. Benim aynı yere girme ihtimalim nedir ? 2. Tercihler nasıldır ? Neler yapmalıyım ? 2.tercihlerin tutma olasılığı nedir ? Hiç bilmiyorum. Allah rızası için yardım edin.

Sınav sonucum

OğuzcanAbi

Üye
Bende tam bilmiyorum ama birileri o bolumu kazanirda gitmesse sen tercih yapabiliyosun diye biliyorum

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Moralim çok bozuk. Ne yapacağımı bilmiyorum.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
ösym kayıt tarihlerinde sonra kılavuz yayınlayaçak ancak o zaman kesin birşey söylenebilir

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
:( of of

Lenneth

Üye
Moralinizi daha da bozmak istemem ama bos yere umutlanip sonra uzulmek daha kotu olur. 2. Tercihler genellikle özeller icin yapiliyor, devlet universitelerinde bos kalan kontenjanlar cok nadir. O yuzden ya ozellere bakacaksiniz ya da seneye tekrar...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Of ya. Moralim çok bozuldu.

- - - Eklendi - - -

istanbul dışı yazacağım. Puan çok kötü değil ki. Tutar mı acaba

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
O bolum gecen sen kacla kapatmis?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Ts 1 : 366

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Isin zor gozukuyor ama imkansiz degil bence.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kocaeli zor olsada diğer illeri yazarsan tutturabilirsin bende ek tercihten yerleşmiştim umudunu kaybetme fakat körü körünede inanıp üzülme şansını dene düşünüyorsan özellikle ikinci öğretim yaz şansın daha yüksek ve 2. Öğretim kesinlikle daha rahat ve güzel üniye gidince anlarsın inşallah kazanıp gidersin ve tavsiyem ilçeleri yaz merkez kampüsler fu.ll çekiyor yerleşmen zor olabilir.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul , izmir , bursa , eskişehir , antalya , Kocaeli . Radyo ve televizyon buraları yazacağım. Inşallah olur.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Yok artık 41 binle tarihe mutlaka yerleşmen gerekiyordu ben 61le trakyaya girdim ama ümidini kaybetme ikinci tercihlerde olacaktır inşallah

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim şimdi 2. Tercihlerde tutmazsa diye korkuyorum. Bu seneki emeklerim boşa gitmesin istiyorum. Bir daha sınava girmeyi göze alamam.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Kardeşim şimdi 2. Tercihlerde tutmazsa diye korkuyorum. Bu seneki emeklerim boşa gitmesin istiyorum. Bir daha sınava girmeyi göze alamam.

Kardeşim son sıralara istediğin bölümün düşük puanlısınıda yazmayı ihmal etme

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Evet öyle yapacağım.

- - - Eklendi - - -

Inşallah Olur. O kadar kişiden 40.bin küsür olduk. Birşey olmadı

bayon

Üye
şimdi şöyle bir şey var 2. tercihlerde puanından yüksek bi bölümü yazamıyorsun puanınla aynı yada düşük bi yer yazabilirsin o klavuz yayımlanmadan bişi söylemek zor. ama ümidini kesme puanın iyi bence kesin yerleşirsin

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim sağol.İnşallah yerleşirim. Radyo ve televizyon bölümü düşünüyorum. İnşallah olur. Lütfen Dua edin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt