dom.show
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ayn o kadar cevap yazıyoruz ilgilenmiyorsunCevap yaziyoz ilgilenmiyon birde Maxi cep bu olmaması gerekiyor diyon
Kime demek istediniki kez okudum hiçbir şey anlamadım. hangi dil konuşuyor la bu ?
adam aktif cevap vermiyor boşverinumarım serviste iyi kitlemişlerdir
Kardeşim anlamadığın yeri sor tekrar anlatırım detaylı yardımcı olcaksan veya olmicaksanda canın Sağolsun ...iki kez okudum hiçbir şey anlamadım. hangi dil konuşuyor la bu ?
adam aktif cevap vermiyor boşverinumarım serviste iyi kitlemişlerdir
telefonunu sıfırlamayı denedinmi
güç+ses açma veya kapama (tam hatırlamıyorum)+menü tuşu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızingilizce ama yinede bu videodakini dene
Odinden stock rom yüklerken bi hata falan alıyormusun
garantisi bittimi onun
En son telin android sürümü kaçtı ve kaçı atmaya çalışıyon
Pit dosyasını yukleyemiyor tel pit dosyasi, diski yani hafıza bölümlemede ise yariyor neyi nereye yükleyecegini seciyor
Onun yüzünden rom yüklenmiyor ben bi arastirayim böle bir şey başıma gelmedi hic
tmm senin için araştırıcam
kardeş sana atacağım linke ak ordada bi adamın başıa gelmiş aynısı birkaç çözüm yolu yazıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
recovery e girebilirsan eğer odinden cwm yükleyip rom yüklemeyi dene.recovery e girmiyorsa odinden stock rom atmayı dene.driverlar tam kurulu değildir belki.tam emin olmak için Samsung kies'i kurup birde öyle dene.
Alıntı yaparken kodlarla oynama keyfSen hiç uğraşma gönder fabrikasına yapsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?