ferhat068
Üye
acil yardim romu yukluyemiyorum
arkadaslar burdaki romu birturlu yukluyemedim
ADIMLARI DİKATLE UYGULAYIN
Gerekli dosyalar
1- CyanogenMOD v7.2 RC1 :
2- ClockworkMOD Recovery yüklemek için gerekli dosyayı :
3- USB Driverleri :
1. ClockworkMOD Recovery yüklemek için gerekli dosyayı indirin.
2. USB sürücülerini indirip yükleyin.
3. Telefonunuzdan Ayarlar/Uygulamalar/Geliştirme menüsünden USB Hata Ayıklama modunu açın.
4. Cihazınızı bilgisayara bağlayın. İlk adımda indirdiğiniz dosyayı çıkartın ve flash.cmd dosyasını çalıştırın.
5. Yükleme bittikten sonra telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın. USB Bellek özelliğini aktifleştirin.
6. İndirdiğiniz CyanogenMOD dosyasını SD kart dizinine kopyalayın.
7. Telefonunuzu bilgisayardan çıkartın ve tekrar USB Hata ayıklama modunda bağlayın.
8. Dördüncü adımda çıkarttığınız klasörden reboot-recovery.cmd dosyasını çalıştırın.
9. Birkaç saniye sonra cihazınız Recovery Modunda açıklacaktır.
10. Ses kontrol butonlarını kullanarak menüden; "Wipe data/factory reset" ve "Wipe cache partition" seçeneklerini uygulayın.
11. Güç butonuna basarak Recovery ana menüsüne dönün. "Install zip from sdcard" seçeneğini seçin.
12. "Choose zip from sdcard" seçeneğini seçin.
13. İlk olarak telefonunuza kopyaladığınız CyanogenMOD dosyasını yükleyin. Ardından yine 2. adımda CyanogenMOD dosyayısla birlikte cihazınıza kopyaladığınız Google uygulama paketini yükleyin.
14. Yükleme işlemlerini bitirdikten sonra Recovery ana menüsüne güç butonuna basarak dönün. "Reboot system now" seçeneğini seçin.
15. Telefonunuzun ilk açılışı normalden uzun sürebilir. Açıldıktan sonra gerekli ayarlarınızı yaparak telefonunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz.
Yüklemenin ardından telefonunuzun ilk açılışı uzun sürebilir. Beklemenize rağmen telefonunuz açılmıyor ya da açılış animasyonunda takılı kalıyorsa 6. adımı tekrarlayıp yükleme işlemlerini yeniden gerçekleştirin.
Ya da Recovery ana menüsünden "mount and storage" seçeneğini seçin. Bu menüdeki; "format data" ve "format system" seçeneklerini uygulayın. Yükleme işlemini tekrar gerçekleştirdikten sonra cihazınız sorunsuz bir şekilde açılacaktır.
Sorunlarınızı bu konu üzerinden bizlere iletebilirsiniz. Lütfen sorunuzun cevaplanması için sabrediniz.
arkadaslar burda 12. sikka kadar hersey normal yapiyorum
ama bir turlu 13. itibaren yapmayi beceremedim
CyanogenMOD dosyasını yükleyin
diyor tamam ama nasil yukluycegim kartatta bulundugu yere geliyorum
teker teker icerisindekilere bakiyorum
no file yaziyor
benmi beceremiyorum cok ugrastim yapamadim
bunu daha once yukluyen arkadaslar var ise lutfen yardim etsin
ADIMLARI DİKATLE UYGULAYIN
Gerekli dosyalar
1- CyanogenMOD v7.2 RC1 :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2- ClockworkMOD Recovery yüklemek için gerekli dosyayı :
3- USB Driverleri :
1. ClockworkMOD Recovery yüklemek için gerekli dosyayı indirin.
2. USB sürücülerini indirip yükleyin.
3. Telefonunuzdan Ayarlar/Uygulamalar/Geliştirme menüsünden USB Hata Ayıklama modunu açın.
4. Cihazınızı bilgisayara bağlayın. İlk adımda indirdiğiniz dosyayı çıkartın ve flash.cmd dosyasını çalıştırın.
5. Yükleme bittikten sonra telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın. USB Bellek özelliğini aktifleştirin.
6. İndirdiğiniz CyanogenMOD dosyasını SD kart dizinine kopyalayın.
7. Telefonunuzu bilgisayardan çıkartın ve tekrar USB Hata ayıklama modunda bağlayın.
8. Dördüncü adımda çıkarttığınız klasörden reboot-recovery.cmd dosyasını çalıştırın.
9. Birkaç saniye sonra cihazınız Recovery Modunda açıklacaktır.
10. Ses kontrol butonlarını kullanarak menüden; "Wipe data/factory reset" ve "Wipe cache partition" seçeneklerini uygulayın.
11. Güç butonuna basarak Recovery ana menüsüne dönün. "Install zip from sdcard" seçeneğini seçin.
12. "Choose zip from sdcard" seçeneğini seçin.
13. İlk olarak telefonunuza kopyaladığınız CyanogenMOD dosyasını yükleyin. Ardından yine 2. adımda CyanogenMOD dosyayısla birlikte cihazınıza kopyaladığınız Google uygulama paketini yükleyin.
14. Yükleme işlemlerini bitirdikten sonra Recovery ana menüsüne güç butonuna basarak dönün. "Reboot system now" seçeneğini seçin.
15. Telefonunuzun ilk açılışı normalden uzun sürebilir. Açıldıktan sonra gerekli ayarlarınızı yaparak telefonunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz.
Yüklemenin ardından telefonunuzun ilk açılışı uzun sürebilir. Beklemenize rağmen telefonunuz açılmıyor ya da açılış animasyonunda takılı kalıyorsa 6. adımı tekrarlayıp yükleme işlemlerini yeniden gerçekleştirin.
Ya da Recovery ana menüsünden "mount and storage" seçeneğini seçin. Bu menüdeki; "format data" ve "format system" seçeneklerini uygulayın. Yükleme işlemini tekrar gerçekleştirdikten sonra cihazınız sorunsuz bir şekilde açılacaktır.
Sorunlarınızı bu konu üzerinden bizlere iletebilirsiniz. Lütfen sorunuzun cevaplanması için sabrediniz.
arkadaslar burda 12. sikka kadar hersey normal yapiyorum
ama bir turlu 13. itibaren yapmayi beceremedim
CyanogenMOD dosyasını yükleyin
diyor tamam ama nasil yukluycegim kartatta bulundugu yere geliyorum
teker teker icerisindekilere bakiyorum
no file yaziyor
benmi beceremiyorum cok ugrastim yapamadim
bunu daha once yukluyen arkadaslar var ise lutfen yardim etsin