Acil yardım programlar .exe ler acılmıyor :'(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım programlar .exe ler acılmıyor :'(
Bilgisayarımda .exelere çift tıklıyorum çalıştır diyorum ve mausda kum saati cıkıyor bekliyorum ekrana bişi gelmiyor sonra herhangi bir programa tıklıyrum bilgisayarda HDD ısıgı bi süre yanıyo ekrana yine bişi gelmiyor.Virüs yok bir çok virüs programıyla tarattırdım ve virüs bulunmadı avast esed avg gibi virüs programlarını denedim sonra tekrar esedi yüklücektim sonra windows installar paketi gibi bişiler dedi neden kaynaklanıyor ? Deli Olucam ya :off: :ağlarım:

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Eğer Windows Installer 3.1 paketi bilgisayarınız da kurulu değil ise buna bağlı olarak da uygulamalar doğru kurulmaz ve çalışmaz. Onun için bu paketi temin ederek bilgisayarınıza kurun. Bunu kurduktan sonra tüm uygulama formatları düzgün çalışacaktır. Ayrıca Windows İşletim Sisteminize göre olan paketi indirmeniz gerekir. Eğer Windows İşletim Sisteminiz 32 Bit ( x86 ) ise bunu, 64 Bit ( x64 ) ise ona uygun Windows Installer 3.1 paketini indireceksiniz.

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
KB893803v2 Kur Hatası

Kur, bu sistemin Service Pack sürümünün uyguladığınız yükseltmeden yeni olduğunu algıladı.

Bu güncellişmenin yüklenmesine gerek yok diyor instller 3.1 i yüklerken

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
x86 = 32 Bit demektir. x64 = 64 Bit demektir. Yani İşletim Sisteminizin desteklediği Windows Installer sürümüdür.

----------Eklendi @ 15:30:43 ---------- Yazıldı @ 15:20:44 ----------

Hangi İşletim Sistemini kullanıyorsunuz? Windows XP, Vista, 7?

Windows Installer 3.1 güncelleştirme değildir. Sadece programların düzenli olarak kurulup çalışması içindir.

Bu verdiğim linkteki Windows Installer 3.1'i indirin ve kurun. Aynı hatayı alıyorsanız o zaman sorun, kullandığınız İşletim Sistemine bu sürüm uymuyor. Onun için Windowsun sürümlerine göre çalışabilir veya hata verebilir.

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
Yine aynı hata xp sp3 bilgisayar yine aynı hatayı alıyorum :/ deminde zaten ordan indirmiştim

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Bunun için XP SP3 İşletim Sistemi destekli değildir. İşletim Sisteminizi Windows XP SP2'ye çevirmeniz gerekir. Ayrıca herhangi bir program yüklüyor musunuz? Bu programın da eski sürümü olduğu için desteklenmez. Onun için Windows XP SP3'ten SP2'ye dönmeniz gerekir.

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
En iyisi sağlam bi format atmak hem bilgisayar uzun süredir format istiyo sürekli problem çıkartıyor

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
En iyisi sağlam bi format atmak hem bilgisayar uzun süredir format istiyo sürekli problem çıkartıyor

Normalinde 1 yılda bir format atmanız gerekir. Eğer uzun süredir format atmıyorsanız buna bağlı olarak da çoğunlukla sistem dosyaları kaybı olduğu için bu gibi hatalar vermesi normaldir. Format atmadan önce Windows XP CD'si ile İşletim Sistemi onarımı da yapabilirsiniz. Bu sayede format atmış gibi olursunuz.

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
valla bilgisayar 7 yıllık 2 kere format yedi :) ve son 2 yıldır da format attırmadım

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
bence güncel bir işletim sistemi kurun ve sonucu burada paylaşın (=

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Pc mühendisinin dediği gibi onarma yap baktın yine olmuyor komple format at.Tavsiyem format atarken çabuk format değil normal formatı seçiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...