acil yardım pc im hata veriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım pc im hata veriyor
oyun yuklerken, cddeki setuplara basıyorum ama 'istegınızın sadece bır kısmı tamamlandı' diyor ve yukleme baslamıyor. Bıkac oyunda daha denedım bazılarında oluyor bazılarında olmuyor. Nedır bu cozumu nedır

----------Eklendi @ 18:04:05 ---------- Yazıldı @ 18:00:51 ----------

ReadProcessMemory
veya WriteProcessMemory
isteğinin sadece bir parçası
tamamlandı …

delrico

delrico

Emekli Yönetici
Sorunu giderme yöntemleri
Bu sorunu gidermek aşağıdaki yöntemleri deneyin.

Yöntem 1: CD sürücünüz için IDE Kanalı Özellikleri'nde aktarım modunu değiştirme
1. Başlat'ı tıklatın, sayarım'ı sağ tıklatın ve sonra Yönet'i tıklatın.
2. Bilgisayar Yönetimi (Yerel) altında, Aygıt Yönetimi'ni tıklatın.
3. Sağ tarafta, IDE ATA/ATAPI denetleyiciler öğesini genişletin.
4. CD sürücünüzün bağlı olduğu kanalı sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. Genellikle bu kanal İkincil IDE Kanalı'dır.
5. Gelişmiş Ayarlar sekmesinde, CD sürücünüzü temsil eden aygıtın Aktarım Modu kutusunda Salt PIO'yu tıklatın. Genellikle bu aygıt Aygıt 1'dir. Sonra Tamam'ı tıklatın.
İkincil IDE kanal aygıtı 1 için aktarım modunu değiştirdikten sonra sorun çözülmezse, CD sürücünüzün konumu bu olmayabilir. Aktarım modunu yeniden DMA kullanılabiliyorsa
olarak değiştirmek için aynı yordamı kullanın. Sonra, sorun çözülünceye kadar IDE aygıtlarının aktarım modunu aşağıdaki sırayla değiştirmek için bu adımları yineleyin: • Birincil IDE kanalı, aygıt 1
• İkincil IDE kanalı, aygıt 0
Not Birincil IDE kanalı, aygıt 1 önyükleme diskinize bağlıdır. Bu genellikle, işletim sisteminizi içeren sabit disktir.

----------Eklendi @ 19:11:12 ---------- Yazıldı @ 19:09:14 ----------

Yöntem 2: Aygıt Yöneticisi'nde aygıtın durumunu denetleme
Aygıt yöneticisinin doğru çalıştığından emin olmak için Aygıt Yöneticisi'nde aygıtın durumunu denetleyin.

----------Eklendi @ 19:11:40 ---------- Yazıldı @ 19:11:12 ----------

Tüm kabloların doğru şekilde bağlandığından emin olma
Başka bir kablonuz varsa onu kullanmayı deneyin. USB aygıtları için, başka bir USB bağlantı noktası kullanmayı deneyin.

----------Eklendi @ 19:12:30 ---------- Yazıldı @ 19:11:40 ----------

Bilgisayarim sag tikla - özellikler - Aygit yoneticisi - IDE ATA/ATAPI denetleyiciler yanindaki artiyi tikla - CDROM'un bagli oldugu kanali sag tikla - ozellikler (Genelde Ikincil IDE Kanali) - Gelismis Ayarlar sekmesi - Aktarim Modu'nda Salt PIO tikla (Genelde Aygit 1) - Tamam tikla

----------Eklendi @ 19:17:19 ---------- Yazıldı @ 19:12:30 ----------

ayrıca resimde ekliyorum:oke:

Burak

Üye
    Konu Sahibi
resim cok ise yaradı allah razı olsun sorunu cozdum.

delrico

delrico

Emekli Yönetici
rica ederim sorunu çözdüğüne sevindim ;) ne mutlu bana yardım edebildiysem:naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt