acil yardim nokia c7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caqa

Üye
    Konu Sahibi
acil yardim nokia c7
selam telefonum c7 burdaki bazi islemleri okudum kendimi telefonumda yapmaya calisdim ama telefonum simdi aciliyo ekran isigi sonmuyo ve menuye giremiyom hic biseyde gostermiyo ekranda

[ENGİN]

Üye
selam telefonum c7 burdaki bazi islemleri okudum kendimi telefonumda yapmaya calisdim ama telefonum simdi aciliyo ekran isigi sonmuyo ve menuye giremiyom hic biseyde gostermiyo ekranda

ne yapmaya çaliştın

nerdeki işlemleri okudun? telefona ne yaptığını tam olarak yazzarsan yardımcı olabiliriz. hiç bişey anlamadım şuan

caqa

Üye
    Konu Sahibi
(MOD) Extend Menu Grid on Symbian Belle (Yeni Ortalanmış haliyle) bu bolumdeki islemi yapdim ama telefonu kapatib acdikdan sora telefonun ekrani oyle bos duruyo tuslarina basiyom tik yok yani

geçmiş olsun büyük ihtimal yanlış bişey yaptın. o konuyu bilmiyorum konuda sorununu belirtseydin yardımcı olurdu konuyu açan arkadaş. bnm yapabileceğim bişey yok. bilmediğin bişey yaptıysan format at tele bana kalırsa yada anlıyosan yaptığın hatayı geri almayı deneyebilirsin.

caqa

Üye
    Konu Sahibi
ya bende format atmayi istiyomda ama atamiyom phoenixle telefonu format atmak istedim oda olmaddi telefonu gormedi anliycan telefonda sadece resim var yani basqa bi sey yok

caqa

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 *#7370# lede olmuyo cunki ekran bos

----------Eklendi @ 15:58:04 ---------- Yazıldı @ 15:42:18 ----------

simdi yardim edecek biri yokmu bana

telefon kapalıyken ses kısma+menü+kamera çekim tuşuna basılı tutup bu tuşları bırakmadan açma tuşuna bas (4 tuş aynı anda basılı olacak)telefon menüye girene kadar yada pin sorana kadar bekle. düzelecek ama tabi herşey gidecek mağaza falan filan onlar içinse nokia suite den tekrar yazılım atarsın

kardeş hard format atmayı dene sonra flashla yada yenedien güncelle telefonu

caqa

Üye
    Konu Sahibi
saolasin arkadas valla duzelmeseydi telefonu parcaliyacakdim az kalsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...