Hasand. Üye Mesut Aktaş' Alıntı: Phoenix İle Nokia Cihazlara Dead Flash Atma (Videolu Anlatım) - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... c6- 01 de depo hafıza yok
Mesut Aktaş' Alıntı: Phoenix İle Nokia Cihazlara Dead Flash Atma (Videolu Anlatım) - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... c6- 01 de depo hafıza yok
Student Man Üye Konu Sahibi Tesekkurler Ben hard reset atayim bi umut pcim bozuk flash atamam olmadi Yardimm Bir suru uygulama gitti geri nasi getirebilirim
Tesekkurler Ben hard reset atayim bi umut pcim bozuk flash atamam olmadi Yardimm Bir suru uygulama gitti geri nasi getirebilirim
Mesut Aktaş Emekli Yönetici Olabilir, birşey diyemem telefon tamircisine danışman daha iyi olacaktır.
Kayahan14 Üye c6-01 i şu an yaptırmaya değmez zaten en aşağı 150 lira civarı bi fiyat alırlar telefona senin yapabiliceğin bi işlem yok tamamen donanımsal hazır bozulmuşken elinden çıkarmaya bak derim
c6-01 i şu an yaptırmaya değmez zaten en aşağı 150 lira civarı bi fiyat alırlar telefona senin yapabiliceğin bi işlem yok tamamen donanımsal hazır bozulmuşken elinden çıkarmaya bak derim