<br />beyle sa. bende n8 aldım yeni arkadaki jelatini kaldırmak istemedim ama bulanık çekiordu biraz parlıodu :S çıkardım bende fakat çizilmesini nasıl önlicem ?yani çizilirmi kolay kolay ocam yada çizilirse nolur bi öneririz yada yorumn yapsanız çok sevinirim
çok güzelbi alet her türlü şeyi karşıyılıor :S okadar da kasmıor telefon sonuçta pc değilki kassın yemin ederim dünden beri 1 kere bile reset atmadı. sadece merak ettiğim usb den takınca şarj oluyor dior :S onu kapatamadım bi türlü batarlayyı ölüdrecek bende usb den takiom 1 defa taktım sadece onuda şarj ettirmedim. nasıl kapatabiliriz usb den şarjı depolamayı seçiom ama yinede şarj edior ya 
<br />arkadaşlar n8 telefonumun kamerası genellikle bulanık parlak çekiyo ve net çekmiyor ve kameradaki o dikdörtgen şeklindeki şey kayboluyor ve görüntü bulanık yada karanlık oluyor arkadaşlar yardımız gerekli napmalıyım
onu çözmem lazım bi şekilde.
gayet kullanışlı güzel bi tema bulamasamda şimdili k test ediyorum.n8 in bataryaya birşey olmaz merak etme(birşey olsaydı nokia böyle bir öz. kullanmazdı)yok bende doluykende şarj oluyor dio usb den yaonu çözmem lazım bi şekilde.
----------Eklendi @ 17:16:18 ---------- Yazıldı @ 16:42:07 ----------
Beyler Telefon harika Usb den şarj ettirmemenin yolunu bilen varsa sölesin. yada siz nasıl data atıyosunuz şarj ettirerek mi ? benhesiburadadan aldım telefonugayet kullanışlı güzel bi tema bulamasamda şimdili k test ediyorum.