acil yardım n8 belle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuark2468

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım n8 belle
arkadaşlar telefonu kapatıp açtığımda uygulama yüklenemiyor yüklemelere gidin diyor bakıyorum hiçbirşey yok.ara ara nete bağlanmak istiyor kapattım mobil veriyi ama bağlanmaya çalışıyor bağlanamasa da neden olabilir acaba

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ust bardakı mobil veri ve wifı acıksa kapat

kuark2468

Üye
    Konu Sahibi
ya onları geç sen ben biliyorum onları sorun o değil uygulama yüklenemiyor diyor telefon ilk açıldığında :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
menude smart installer widgetı varmı ayrıca bu kadar agresif olmana gerek yok

kuark2468

Üye
    Konu Sahibi
yok ayrıca agresif değilimde ben diyorum mobil verfiyi kapattım o bir daha aynısını diyince dayanamadım zaten kafamı bozdu şu telefon

hizan

hizan

Üye
arkadaşım kimin bellesini yüklediysen o belle hatalı olabilir belle yazılımından kaynaklanıyor.

başka belle yükle mutlaka düzelir.

kuark2468

Üye
    Konu Sahibi
orjinal :)

hizan

hizan

Üye
naviden mi indirdin yada nokia suiteden mi yükledin.

nokia suiteden yüklediysen bu hata normal biraz araştırsaydın forumda nokia suiteden inen belle hatalı diye konu vardı, neyse sen phoenix ile başka belle yükle hem telefonun hackli lur her proğramı yükleyebilirsin hem de hata vermez.

yardım istersen bana özelden msn ver yardımcı olayım.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar telefonu kapatıp açtığımda uygulama yüklenemiyor yüklemelere gidin diyor bakıyorum hiçbirşey yok.ara ara nete bağlanmak istiyor kapattım mobil veriyi ama bağlanmaya çalışıyor bağlanamasa da neden olabilir acaba

telını hatsıza al fabrıka ayarlarından verı sil ve geri yukle ile format at teli yine genele al dene hicbır sorunun kalmaz ayrıca belleyi yenıden yükleme karar senin

ilhan0611

Üye
ben belle yüklemek istiyorum arkadaşlar nokia suite den mi indireyim sağlıklı olmaz ise bana link verebilirmisiniz

kuark2468

Üye
    Konu Sahibi
flash atmayı tercih etmiyorumda format atacam heralde sağolun cevaplar içinde :)

kuark2468

Üye
    Konu Sahibi
telefonu kapatıp açtığımda uygulama yüklenemiyor kalan uygulamalar için yüklemelere gidin diyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yüklemelere bır bak kesın orda yuklenememış bır dosya vardır ekran vıdgetlerınden kaynaklanıyor orda yoksa dosyalara gır C ye de bak

kuark2468

Üye
    Konu Sahibi
yüklemeler temiz birşey gözükmüyor c ye baktığımda da nası anlarım ki ne tür olur yarım kalan dosya??

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım sen veri sil ve geri yukle ile bir format at atmadan evvel telını hatsız moduna al bu arada menude ve giriş ekranlarında ? soru işaretlı widget varmı

kuark2468

Üye
    Konu Sahibi
yok hepsi normal format genel kapsamlı mı olur oyunlar felan gider mi hepsi? birde belle güncellemeside gider mi ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
belle gitmez senin yukledigın uygulama vs onlar gider hafıza kartına dokunmaz ama bazı uygulama ve oyunların dosyalari tel hafizasına indigı icin formattan sonra çalışmayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt