Acil yardım n73 !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagdases

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım n73 !!!
n73 telefonuma nereden bulaştığını anlayamadığım Gom Media Dosyaları (dat) preInstalledAppsCache ve excludelist metin belgesi isimli iki adet dosya var yazılım atırmama ve formatlamama rağmen bu programı silemedim programların ne için kullanıldığını ve nasıl silebileceğimi bilen acil yardım etsin lütfen şimdiden teşekkürler

mehmet1337

mehmet1337

Üye
Ardakaş merak etme o benim N73'te de var preInstalledAppsCache.dat dosyası hafıza kartına yüklediğin uygulamaları hafıza kartını çıkarıp takınca uygulamaların telefona yüklü olduğunu anlamak için sistem kendisi oluşturur eger bu dosya olmasaydı herhangi bir hafıza kartı takıncada yüklü uygulamaları gösterir hiç denedin mi bilmiyorum hafıza kartını çıkarıp tlf'na hard format attım hafıza kartını takınca uygulamaları yüklemeye başladı yani preInstalledAppsCache dosyası olsaydı bu uygulamaların yüklü olduğunu bilecek ve kurmayacak.
Format atmana rağmen gitmemesi normal aslında onlar siliniyor ancak sistem kendisi anında yenisini olusturur fakat eskisiyle aynı değildir. zaten bu dosyalar çok az yer kaplar 64bayt anca okadar. Yani hiçbir sorun yokk.
:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...