AciL YaRDıM N 70 Telefonum Menüye Grip Kapanıyor Kendi Kendine Yapıyor -Sonar tekrar....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Celal

Üye
    Konu Sahibi
AciL YaRDıM N 70 Telefonum Menüye Grip Kapanıyor Kendi Kendine Yapıyor -Sonar tekrar....
:bann: Arkadaslar N70 telefonum on/of dugmesıne bastıgımız zaman cıkan menuye kendı basına gırıyor kapanıyor engelleyeme calısıyorum olmuyor. Baska tusa basıyorum yınede gırıp kapanma secenegını buluyor kapanıyor ve dırek acılmaya calısıyor. Kapandıktan sonra kendı basına yıne acılmaya calısıyor bataryasını cıkartıyorum takınca tekrar acılmaya calısıyor..... Bır seyde yapamıyorum :bann:

Dwyane_Wade

Üye
telefonunda virüs olabilir...bence bir telefoncuya götür...:)

Celal

Üye
    Konu Sahibi
Ya seyı denedim az once yazılım formatı atmayı Nokıa Software ıle tam atmaya baslıyor baglantı kesıldı dıyor onuda engellıyor . Telefoncular bunu nasıl yapıcak bılmıyorum acık ta durmuyor anca tus kılıdı yapıyorum 1 - 2 sn sansım varsa o arada yapıyorum :bann:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Telefona bir format at ve sonra telefonun versionunu yükselt tamamdır.:oke:

Celal

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor sofware denedım ondada tam atmaya baslıyor telefonu gormuyor zatn zaman kalmıyor kendı kapanıyor menuye gırıp anca tus kılıdı yapıyorum oyle

Esendağlı

Esendağlı

Üye
eğer problem açma/kapama tuşundan değilse.telefon kapalı durumdayken hard format atmayı dene.(* 3 yeşil aramatuşu vede açma kapama tuşu)eğer buda olmazsa teknik servis.

POWER

POWER

Üye
Daha çok donanımsal bir problem gibi görünüyor. Yuş takılmış bence eğer yazılımsal olarak(Foramtlama vs) çözülmezse servise gitmeniz gerekebilir. Aklıma gelmişken eğer korsan kapak kullanıyorsanız bir uyumsuzluk da olabilir.

WwwkillermanwwW

WwwkillermanwwW

Üye
telefonun virüs kapmış ilk format attır sonrada pc suiteden update ettir :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt