Uygulama Acil Yardım Mahkeme Kararı İçin Lazım Silinen SMS

Sponsorlu Bağlantılar

Ahmet8989

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım Mahkeme Kararı İçin Lazım Silinen SMS
Arkadaşlar andorid 2.1 işletim sistemli telefon kullanıyorum. Bundan 15 gün önce bazı smslerim vardı telefonda sildim bunları geri gtirmenin yolu yok mu mahkemede dava için kanıt teşkil edecek.

badmus

badmus

Üye
Operatörünle konuş. Izinle alabilirsin telefon gorusmeleri kaydini ve gelen sms'leri.

CABBAR

CABBAR

Üye
Operatörü ararsan daha net cevap alabilirsin diye düşünüyorum. Sonuçta o operatör üzerinden atıyorsun mesajları

Ahmet8989

Üye
    Konu Sahibi
Operatörü ararsan daha net cevap alabilirsin diye düşünüyorum. Sonuçta o operatör üzerinden atıyorsun mesajları

tamam operatörle konuşacağım ama o zaman mahkeme uzayacak benim dosyam savcılıkta, eğer o mesajları şimdi bulabilirsem ve dosyaya koyarsam savcılık davayı açmaktan vazgeçecek nasıl bulabilirim lütfen yardım edin. Bu android de silinen mesajları geri getiremez miyiz?

- - - Eklendi - - -

Operatörünle konuş. Izinle alabilirsin telefon gorusmeleri kaydini ve gelen sms'leri.

tamam operatörle konuşacağım ama o zaman mahkeme uzayacak benim dosyam savcılıkta, eğer o mesajları şimdi bulabilirsem ve dosyaya koyarsam savcılık davayı açmaktan vazgeçecek nasıl bulabilirim lütfen yardım edin. Bu android de silinen mesajları geri getiremez miyiz?

tanerky

Üye
Maalesef feri getiremezsin.

jatvalca

jatvalca

Üye
bir arkadaşımada mahkemeye delil için lazım oldu o silinen smsler.fakat şirkete o kadar yalvarmasına konuşmasına rağmen sadece gün içeresinde atılan mesaj adedini söyledi.savcılık yada mahkeme kararı ile verebiliyorlarmış hatta bazende vermedikleride oluyormuş zira ölüm olabiliyormuş

TheMadness

TheMadness

Üye
O mesajların gerçeklik payı yok zaten. Sahte SMS oluşturulabilir. Kabul etmeyebilirlerdi.

Üst Alt