Uygulama Acil Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım Lütfen
Arkadaşlar Lg optimus 4x HD telefonuma rom attım. CyanogenMod yükledim. herşeyi güzelce yaptım neyse telefon açıldı gayet hızlanmış şekilde. ama büyük bir sorun var. sürekli klavye çalışmayı durdurdu yazıyor. dolayısıyla telefonu kullanamıyorum. Telefona tekrar rom atayım diyorum ama klavye çalışmadığı için wireless e bağlanamıyorum , dolayısıylada yüklenmesi gereken programları felan yükleyemiyorum. nasıl kurtulabilirim bu problemden? Klavye çalışsa wireless e bağlanacağım, ordan sonrası kolay ama çalışmadığı için hiçbirşey yapamıyorum telefonda :S

muratkrm

muratkrm

Üye
Dostum başka bir klavye uygulaması indir google play den, belk işe yarar geçici süre ile...

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ayarlar uygulamalar tümüne gir android kalvyeyi bul dervre dışı bırak sonra internetten go klavye felan var birinin apksini bul yükle bu kadar basit

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
iyide anlamadığınız nokta şu, klavye çalışmıyor dolayısıyla telefon internete bağlanamıyor. internetin şifresini klavye ile girmek lazım malum. diyelim ki şifreyi kaldırdım internete bağlandım, yine play googlede arama yapmak için klave lazım. diyelimki apk bulup telefonun içine atayım dicem ama telefon farklı rom olduğu için pc görmüyor telefonu yani telefona bişey atamıyorum kablo ile.

The Shadow

The Shadow

Üye
iyide anlamadığınız nokta şu, klavye çalışmıyor dolayısıyla telefon internete bağlanamıyor. internetin şifresini klavye ile girmek lazım malum. diyelim ki şifreyi kaldırdım internete bağlandım, yine play googlede arama yapmak için klave lazım. diyelimki apk bulup telefonun içine atayım dicem ama telefon farklı rom olduğu için pc görmüyor telefonu yani telefona bişey atamıyorum kablo ile.
telefondan indir çok mu zor :)

.caner.

.caner.

Üye

Sd kart a atıp sonra kur bence apk yı

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
The Shadow

The Shadow

Üye
Reis dalga geçiyon sanırım ben diyorum ki telefonun klavye çalışmıyor sen telden indir diyorsun ben anlayamadım makaramı geçiyosun
amma abarttın ha link vermeyi unutmuşuz :kotu:

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
aga ben eski romuma yani orjinal olana nasıl dönebilirim? hatta 4.1.2 android sürümü vardı kasma yapıyordu ondan önceki sürüme dönmeyi nasıl başarırım?

The Shadow

The Shadow

Üye
aga ben eski romuma yani orjinal olana nasıl dönebilirim? hatta 4.1.2 android sürümü vardı kasma yapıyordu ondan önceki sürüme dönmeyi nasıl başarırım?
bi araştır nette telefonunun ilk stock romunu belki bulursun :)

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
.kdz uzantılı romu buluyorum ama telefona atmayı bir türlü başaramadım. deli oldum telefonu satacam

The Shadow

The Shadow

Üye
.caner.

.caner.

Üye
Klavyeyi hafıza kartına at pcde vardır okuyucu yok ise 5tl falan sonra kullan rahat rahat

The Shadow

The Shadow

Üye
...

The Shadow

The Shadow

Üye
Nerede yazıyor ? Görmedim :hmmm
silmiş herhalde dün buradaydı :D ya da fazla konu cevapladığım için beynim mi sulandı :aha: ikisinden de biraz :ehe

- - - Eklendi - - -

şimdi farkettim %100 2.şık :ehe

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Takipçi Satın Al

Üst Alt