Öneri acil yardım.lumia 620 cam kırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım.lumia 620 cam kırıldı
bugün telefon kot pantolon cebinde bozuk paralaın sabep olduğunu düşündüğüm sebebten camı baya çatladı.dokunmatik çalışmıyor.daha doğrusu algılayamıyor doğal olarak.yarın akşam memlekete gidecektim çok ters bir zamanda denk geldi.acil yaptırmam gerek
-telefonun garantisi bir işe yarar mı?
-başakşehirde bir telefoncuya sordum 200tl gibi bir fiyat çekti?gün içinde hallederim dedi.telefonu satsam kaç para edecek dedim!camıyla içindeki bilemm ne birleşik olduğundan böyleymiş
-bu durum başına gelen varmı varsa nasıl halletti acil yardımılarınızı bekliyorum arkadaşlaryok mu yardımcı olacak bir arkadaş?

ErenMSC

Üye
Gecmis olsun

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Garantinin yapacağını çok sanmam

Çaycı ile gönderildi.

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
ilk benim başıma geldi sanırım kimseden ses yok:(

Aximator

Üye
Kardeşim 820de başıma geldiği için söylüyorum kesinlikle sağda solda satılan yan sanayi ekranlardan alma. 70 80 liraya bulursun ama hem 2-3 gün sonra dokunmatik gidiyor, hem renkler çok berbat. Bir de güvenmediğin telefoncuya verme derim , benim 820yi mahvettiler. Bence sen servise bir götür, sana bir fiyat çekerler. 200 liradan pek yukarı olacağını sanmıyorum. Hem garantisi gitmez, hem orijinal ürün takarlar. Başın ağrımaz. Ben ucuza halledeyim derken daha çok para harcadım o yüzden söylüyorum. Geçmiş olsun

skynet

Üye
Bence de sağda solda yaptırma garantiye ver.
Bu arada geçmiş olsun :(

luckysleven

luckysleven

Üye
benim 720 nin de ekranı çatlamıştı ama dokunmatik çalışıyordu sende çalışmaması ilginç.. Bunun dışında senin de dediğin gibi ne yazık ki iç ve dış paneli birlikte değiştiriyorlar çünkü iki katmanı birbirinden ayırırken dış cam kırılıyor.. Telefoncu sadece dış camı değişirim iddasında bulundu bende yapamazsan 150 ye komple değişirsin dedim ve tabiki yapamadı bende 150 liraya sıfır ekran sahibi oldum : ) 200 lira normal fiyat zaten liste fiyatları 80-100 dolar kendim gördüm listeyi. Garanti kapsamında yapamazsın ama dışarıda servisin kullandığı bu 80-100 dolarlık parçayı bulabilirsin.

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
sağolun beyler anlaşılan 200 tl yi gözden çıkarıcaz.servis daha fazla fiyat çekti hemde bekleme süresi uzun.zaten garanti bitmesine 5 ay kalmıştı.yapacak bişey yok madem hepsi original en yakınımda ki telefoncuya vereirim.telefonu satsam kaç para edecekki ah ulan:(

osmanmert94

osmanmert94

Üye
sağolun beyler anlaşılan 200 tl yi gözden çıkarıcaz.servis daha fazla fiyat çekti hemde bekleme süresi uzun.zaten garanti bitmesine 5 ay kalmıştı.yapacak bişey yok madem hepsi original en yakınımda ki telefoncuya vereirim.telefonu satsam kaç para edecekki ah ulan:(
Hocam yanlış iş valla. Birde cebinizde nasıl kırıldı. L620'yi tuvalette ekran üstüne düşürmüştüm birde telefon annemin, aha ayvsyı yedik dedim. Çizik bile yoktu. Önceden kalma 1-2 kılcal vardı.

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
Hocam yanlış iş valla. Birde cebinizde nasıl kırıldı. L620'yi tuvalette ekran üstüne düşürmüştüm birde telefon annemin, aha ayvsyı yedik dedim. Çizik bile yoktu. Önceden kalma 1-2 kılcal vardı.
olacak ya işte:(neyse 180 tl bayıldım yaptırdım bir telefoncuya.satsam ne eder dedim 400 tl civarı dedi.vay arkadaş nokia bugünleride görecekmiydi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Teleservice e de sor yetkili servis orası..ortalama 200 250 tl tutması lazım.

Tofaş Doğan Bluetooth Stack ile gönderildi

Heimdalll

Heimdalll

Üye
olacak ya işte:(neyse 180 tl bayıldım yaptırdım bir telefoncuya.satsam ne eder dedim 400 tl civarı dedi.vay arkadaş nokia bugünleride görecekmiydi.
hemen satsaydın keşke 400 veren hiçbir telefoncu görmedim ben

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim telefonumun da başına aynı şey oldu. Tanıdık bir arkadaşım vasıtasıyla orjinal dokunmatik paneli 100 tl ye yaptırdım (150-200 çeken yerler oldu bana da)

Aximator

Üye
400 verdiyse hemen sat derim, benim 820 ye 4 ay önce 450 çekmişti bir telefoncu.

Üst Alt