sussqun34
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dediğim şekilde yaparsan sorunsuz kullanırsın yoksa imei arman gerekecek telefona onu da hiç tavsiye etmemAna kart değişmiş olamaz çünkü pilin altındaki imei barkotu var o da tutuyor vidaları inceledim tertemiz açılmış yada tamir görmüş gibi durmuyor
Nasıl yapıcamı bilmiyorum pasaportlu hiç tanıdığım yok zaten gurbette yaşıyorum eski bir telefonum var onun imei numarasını yaptırabilirmiyimDediğim şekilde yaparsan sorunsuz kullanırsın yoksa imei arman gerekecek telefona onu da hiç tavsiye etmem
İmei no kopyala yapıştır olarak kısır döngüye girer o senin o imei yi kopyalar başka cihaza o yüzden gider de gider , yapabilirsin he yasal mi tabikide değil ayrıca daha önce terörden takibe alınmış bir cihazın imei numarası olursa yada o ilerideki başka bir cihaz bir suça karışırsa balın çok pis ağrır o yüzden madem gurbettesin Türkiye ye geldiğinde hemen vergi dairesinden kayıt et e devletten de yapılabiliyor değişim işlemleri kullanarak ordan da kayıt ettirebilirsinNasıl yapıcamı bilmiyorum pasaportlu hiç tanıdığım yok zaten gurbette yaşıyorum eski bir telefonum var onun imei numarasını yaptırabilirmiyim
Dediğim gibi pasaportlu tanıdığım yok gurbetteyim derken zaten ülkemdeyimde ben zonguldaklıyım ama tekirdağda yaşıyorum onun için gurbetteyim dedim peki vergi daireleri imei kayıt yapıyormu kaça kayıt yaparlar bilgin varmı arkadaşımİmei no kopyala yapıştır olarak kısır döngüye girer o senin o imei yi kopyalar başka cihaza o yüzden gider de gider , yapabilirsin he yasal mi tabikide değil ayrıca daha önce terörden takibe alınmış bir cihazın imei numarası olursa yada o ilerideki başka bir cihaz bir suça karışırsa balın çok pis ağrır o yüzden madem gurbettesin Türkiye ye geldiğinde hemen vergi dairesinden kayıt et e devletten de yapılabiliyor değişim işlemleri kullanarak ordan da kayıt ettirebilirsin
Pasaport olmadan yapamazsın. En az 6 ay önce yurt dışından gelinmiş olması lazım pasaportun yoksa e devlet şifren vardır elbet şu adrese bak, kayıt harcı 150 tl mi ne onu ödeyip buradan kayıt edersin hDediğim gibi pasaportlu tanıdığım yok gurbetteyim derken zaten ülkemdeyimde ben zonguldaklıyım ama tekirdağda yaşıyorum onun için gurbetteyim dedim peki vergi daireleri imei kayıt yapıyormu kaça kayıt yaparlar bilgin varmı arkadaşım
Başka yasal yolu yok imei artırırsın oda o imei kaç cihazda vardır kim bilir biri suç işlerse sıkıntı olur. Karar senin evde kullanmadığın bir telefon varsa onun imei numarasını at ama tekrar diyorum imei atmak yasal bir olay değildirE-devletten kayıttada pasaport isteniyor simdi baktım
Elimde eski bir telefon var nokia c3 var onun imei atılsa lg g4 özelliklerini kullanmama engel olurmuBaşka yasal yolu yok imei artırırsın oda o imei kaç cihazda vardır kim bilir biri suç işlerse sıkıntı olur. Karar senin evde kullanmadığın bir telefon varsa onun imei numarasını at ama tekrar diyorum imei atmak yasal bir olay değildir
Hayır Sadece kaçak imeili cihaz olur o kadar imei numarası kopyalamadan cihaz rendeyse ve satmayacaksan da sorun olmaz güvenlik açısından ama atabiliyorsan kendin at başkasına verme imei numarasını kopyalanıp paylaşılır çünküElimde eski bir telefon var nokia c3 var onun imei atılsa lg g4 özelliklerini kullanmama engel olurmu
4g özelliğini kullanamazsın operatörün cihazı nokia c3 olarak görürElimde eski bir telefon var nokia c3 var onun imei atılsa lg g4 özelliklerini kullanmama engel olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?