Tavsiye acil yardım home tuşu çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

turkuaz1221

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım home tuşu çalışmıyor
Arkadaslar herkeze merhaba sirf bu sorunu cozmek icin bu siteye iyelik actim ama sizi surekli takip ediyorim SORUNUM ŞU:
cihazim galaxy Wonder daha once mooke romunu kullaniyodum fakat telelfon arzilandi(romla alakali degil) telefoncuya verdim tamir icin fakat telefoncunun isguzarligi iste telefonu neden yaptiysa orjinal romuna dondurmus bende biraz kullaniyim dedim sonra yine baydim ve rom yuklemeye karar verdim fakat o sabahta telefonn suya dusti :((( su anda telefon gayet iyi calisiyor ama orta yani menu tusu bozukk ben nasil bu telefona rom yukliyecem :(( bi caresi varmi cmw ye giremiyorum cozumu nedur kisaca MENU TUSUNU BOZUK VE NASİL ROM YUKLEYECEGİM

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Cihaz rootlu mu? süper su kullanabilirsin.

turkuaz1221

Üye
    Konu Sahibi
Malesef rootlu degil :( ne yapabilirim bu ara konuyu yanlis yere acmiism kusura bakmayin
Arkadaslar cozumunu bilen yokmu menu tusunu kullanmadan nasil rom yukliycem

leqowas

leqowas

Üye
Odinle orijinal rom'u at kardeşim :) romu indirdikten sonra rardan içindeki dosyayı çıkart öyle yükle ve telefonu download moda al pcye bağla :)

Odin link =

Rom =

Ancora ops dosyası =

Bu videoyu izle =
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: turkuaz1221
mcnpl4

mcnpl4

Üye
home tusuna basmadan denedin mi recovery moda almayi. onceki telefonunda bi sure calismamisti ev tusu ama modlara girebiriyordu

leqowas

leqowas

Üye
Belki su'ya düştüğü için hala nemlilik olabilir eski telefonlarda öyle olduğunda ben direk söküp açıyordum arasına saç kurutma makinesi falan gibi şeylerle sıcak hava vermeyi denesin :)

kartalim91

kartalim91

Üye
ilk suya düştüğünde hemen kapatıp sökecektin sonra pirince koyup bir kaç gün bekleyecektin artık geçmiş olsun yavaş yavaş diğer aksamları da çalışmamaya başlayacaktır nem uzun vadede bitirir telefonunu ayrıca yaptırmayıda deneme çünkü hem parça pahalı olacaktır ve sıvı temasından dolayı arızalar tekrarlanacaktır teknik servisler bile garanti vermiyorlar sıvı temasına

turkuaz1221

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler arkadaslar yardimlariniz icin sokup parca parca liruticam ekrandada su varbasinda su damlalari ordan oraya yuzuyo :D

turkuaz1221

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar telefonu kuruttum ama açtım ama düzelmedi bu arada leqowas kardeş telefonu download moda nasıl alıcam home tuşunu kullanmadan sorun bu işte

Üst Alt