acil yardım garip bi msj geldi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

burock54

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım garip bi msj geldi!!!
arkadaşlar cok garip bi durumla karşı karşıyayım...
demin bi msj aldım mesajda şöyle yazıo

350771......... imei numaraası klonlanmıştır cihaz 30 gün içerisinde kapatılıcaktır...

bende bu mesajın üstüne *06# taktiğiyle imei numarasına baktım ama bana gelen msjdaki numarayla uzakran yakından alakası yok.yani bana gelen msjdaki imei numarasıyla ıphone umun imei numarası farklı...
ama şöyle bişey geldi aklıma...bundan önceki telefonum 5800 dı ve ***** yapamadığım için internetten biaç kişiden gördüğüm bi taktikle o telefonun imei numarasıyla bi siteye üye olmuştum telefonana sis programlarını sertifikalamak için.
ama sattığım 5800 ın imei numarasını hatrlamıyorum.acaba diyorum o siteye üyelikte cep numaramıda vermiştim sanırım o telefon kapanıcakta verdiğim numarayamı geldi msjı nedir durum çözemedim arkadaşlar bi bilginiz varmı???

bybilal

bybilal

Üye
aynı şey bizim arkadaşa da oldu önemseme bişe olmadı yani

Maconis

Üye
Mesaj nereden geliyor arkadaşım ?

bybilal

bybilal

Üye
mesajın geldi yer belli değil işte. Bende baktım ona numara yok diyo. Sende bakarsan numara yoktur sanırım

burock54

Üye
    Konu Sahibi
evet aynen öyle numara yok sadece yasal uyarı yazıo.acaba dediğim gibi olabilrmi eski kullandığım 5800 ın ki falan yani onun msjı buna gelebilrmi aynı hattı kullandığım için???

bybilal

bybilal

Üye
sanmam. zaten elindeki telfonun ımesi ile aynı değilse hiçbi sorun olmaz

--------------- Ekleme ---------------

emin olmasssan burdan bakabilrisn

burock54

Üye
    Konu Sahibi
Durumu : IMEI numarası kayıtlıKaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihazÜretici : Üretici: Apple Pazar Adı: iPhone A1203

böyle bi yazı cıktı sorun teşkil etmez heralde??
bişey daha var sormak istediğim bi yolcu beraberi kaydedilen cihaz derken yurtdışından geldiği anlamınamı geliyo?teli 2.el olark aldığımdan bilmiyorum bunu

bybilal

bybilal

Üye
Durumu : IMEI numarası kayıtlıKaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihazÜretici : Üretici: Apple Pazar Adı: iPhone A1203

böyle bi yazı cıktı sorun teşkil etmez heralde??
bişey daha var sormak istediğim bi yolcu beraberi kaydedilen cihaz derken yurtdışından geldiği anlamınamı geliyo?teli 2.el olark aldığımdan bilmiyorum bunu

sorun yok telefonun kayıtlı iPhone A1203. Tabiki yurt dışından geliyo. Türkiyeye girdiğinde kayıt yapılıyo

--------------- Ekleme ---------------

bu arada onu aldığın kişi getirmiş yurt dışından . Her iki senede bir onu yenileticeksin bunuda belirtiim. Kayıtsız çalışmaz telefonlar

burock54

Üye
    Konu Sahibi
hocam peki bu yeniletme işlemi için tekrar pasaporta ihtiyacımız olucakmı?

bybilal

bybilal

Üye
hocam peki bu yeniletme işlemi için tekrar pasaporta ihtiyacımız olucakmı?[/QUOTE
olucaktır evet ama başka birinin pasaportu ilemi olur yoksa ilk yaptırdan kiişinin pasaportumu olmak zorunda onun için net bişey söylemim sana. Hattını ne kullanıyosan turceell veya vodafone vs.. ana bayisine gidiceksin sana ordan gerekli bilgiyi verirler kayıtlar ordan oluyo.

burock54

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah hocam cok makbule geçti cok saolasın