ACİL YARDIM (GALAXY S3 AGDA KAYITLI DEĞİL)

Sponsorlu Bağlantılar

izmirleem

izmirleem

Üye
    Konu Sahibi
ACİL YARDIM (GALAXY S3 AGDA KAYITLI DEĞİL)
Arkadaşlar galaxy s3 kullanıyorum bayada memnunum ama bugun telefon bırden '' AĞDA KAYITLI DEĞİL '' hatası verdİ arama yapamıyorum int. giremiyorum . genel ozellıklerınde bısey yok oyun felan acılıyo neden olabılır ?? yada nasıl çözülür ?

- Şimdiden teşekkürler yardımcı olursanız sevinirim ...

ismail863

Üye
telefon imei sinden dolayi kapanmis imei attirman lazim

Peocawe

Peocawe

Üye
konu çok yanlış yerde.

bu arada geçmiş olsun imei numarası gitmiş cihazın. Rom felan attın mı? attıysan ondan kaynaklanmış olabilir. Bi kaç çözüm yolu var onları dene. Olmazsa yeni imei attırman gerekecek.

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Bende de oldu root ve rom bir kere bile yapmadım sonra kapatıp actım düzeldi arada bir böyle oldu artık olmuyor

izmirleem

izmirleem

Üye
    Konu Sahibi
Yani imei gitmiş diyosunuz ? anlamıyorum bı dk once arama yaptım sonra kılıt dogmesıne bastım kapattım sonra tel araması gıttı agda kayıtlı degıl uyarısı vermeye basladı . yani guncelleme felan yapmadım .neyse imei mi attırmamız gerekıyo . root ve rom ne onuda bılmıyorum . kendımız reset atsak olmazmı illa telefoncuya vermemız sartmı ? teşekkürler ilginiz için ...

agaLess

Üye
Kardes sim kart yuvadan cıkmıstır ona bak

izmirleem

izmirleem

Üye
    Konu Sahibi
baktım yaa . whatsApp vifi ile kullanılıyor ama arama yok yada mobıl verı yok :@ nasıl bişey anlamadım . resetlesek olurmu ?

Üst Alt