acil yardım flash atarken :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım flash atarken :S
arkadaşlar flash atarken resımdekı gıbı sorun oldu :S, Dead Phone USB Flashing mi gerecek ? :S Dead Phone USB Flashing mi yapmamı önerirsiniz yoksa garantiye mi veriyim? Garantiye verirsem hangi sebepten vereyim. tel 603. neden böyle oldu anlamadım acil yardımmm. :((((

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yardım edecek biri çıkar

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
imzamdaki downgrade kismini oku we talimatlara gore dead phone flash at kardesim. 20dakikada telefnunu canavara donusturebilirsin. Sorun cikarsa imzamdaki konuya yaz ben yardmci olurum

• Beğen
Tepkiler: Polymath
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
flash at ama once e hafizani bicimlendr snra *#7370# soft format at. Ama en onemlisi telefnunu yedekleyip flashtan snra geri yukleme yapiosan sakin yapma. Rehberi sim'e at foto video filan bilgsayara kopyala geri atarsin ama yedekleme yapma sakin

----------Eklendi @ 23:47:39 ---------- Yazıldı @ 23:46:14 ----------

cunku yedekleme yapip flash attktan snra o yedeklemeyi yukleynce eski sistem geri yuklenip telefnu karman çorman ediyo

• Beğen
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
flash at ama once e hafizani bicimlendr snra *#7370# soft format at. Ama en onemlisi telefnunu yedekleyip flashtan snra geri yukleme yapiosan sakin yapma. Rehberi sim'e at foto video filan bilgsayara kopyala geri atarsin ama yedekleme yapma sakin

----------Eklendi @ 23:47:39 ---------- Yazıldı @ 23:46:14 ----------

cunku yedekleme yapip flash attktan snra o yedeklemeyi yukleynce eski sistem geri yuklenip telefnu karman çorman ediyo

kardeşim dediğini yaparımda sorun şu ki Flash attım demin başlıkta belirttiğim http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-603-ust-menu-sorunu-620413.html sorunu devam etmekte :S

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
e tamam o yuzdn flash at yedeklemesiz

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...