acil yardım efekt yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gececi61

gececi61

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım efekt yükleme
slm arkadaşlar konu nereye açılacak bilmediğim için buraya actım ben c6-01 kullanıyorum x-plore 1.57 kurulu ve x-plore de c/resource/effects ve sys/bin klasörüne kopyalanma yapmıyor bu yüzden effects dosyalarını atamıyorum nedeni ve çözümünü bilen yazsın

xyusufx5800

Üye
Bu kisimlara yukleme yapabilmek icin Rompatcher Plus uygulamasi yuklu olmali ve 2 patch'in de acik olmasi lazim forumda arat bulursun Rom Patcher

yaren_dede

yaren_dede

Üye
rompacter yamaları aktif yapın sonra dosyaları atın

gececi61

gececi61

Üye
    Konu Sahibi
rom pacter yüklü tüm yamalar mı acık olması ve otomatik acma acık mı olacak çünkü tel kapatıp açmak gerekiyor bazı kısımlarda rom pacter 3.1 yüklü şu an onda oluyor mu

CABBAR

CABBAR

Üye
Tüm yamaları otomatik yap kapatıp açılınca yamalar pasif olmasın. Istersen daha sonra kapatırsın

hizan

hizan

Üye
arkadaşım yazılım sürümü ne belle mi refresh mi onu yaz refresh ise noos barın maximod var onu yükle phoenix ile uğraşmana gerek yok maximod kendisi atıyor o dosyaları.

gececi61

gececi61

Üye
    Konu Sahibi
gececi61

gececi61

Üye
    Konu Sahibi

yükledim ama uygulama acılmıyor belirtilen dosyalarıda da rom pacter de otomatik açma yaptım ama maximod uygulaması açlmıyor tema efektlerini bi aktif hale getiremedim c/effects klasörüne de kopyaldım ama olmadı :(

- - - Eklendi - - -

ayrıca hepsişni yaptıktan sonra ayarlar /temalar/genel sonra secenekler tema efektlerini ac yazan yerden mi açılacak yoksa maximoddan mı nasıl olacak tam anlatırmısın zahmet olmasa

hizan

hizan

Üye
yükledim ama uygulama acılmıyor belirtilen dosyalarıda da rom pacter de otomatik açma yaptım ama maximod uygulaması açlmıyor tema efektlerini bi aktif hale getiremedim c/effects klasörüne de kopyaldım ama olmadı :(

- - - Eklendi - - -

ayrıca hepsişni yaptıktan sonra ayarlar /temalar/genel sonra secenekler tema efektlerini ac yazan yerden mi açılacak yoksa maximoddan mı nasıl olacak tam anlatırmısın zahmet olmasa

tema effectlerini aç demen lazım

kamuraN021

kamuraN021

Üye
python olmadan maximod acilmaz kunuda mevcut pythonu yukle calisir

gececi61

gececi61

Üye
    Konu Sahibi
tema effectlerini aç demen lazım

dedim onu da ama galiba bu c6-01 e uyumlu değil jin hao tema efektini c7 ye yükledim çalıştı hemde sis dosyası aynı dosya bende işe yaramadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...