Acil yardim edin arkadaslar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardim edin arkadaslar...
sonunda androidli oldum.teknosadan 200 tlue fireband m778 aldim.almadan once actigim konularda bu tanlet ivin iyi kotu yorumlar aldim.ama ben gayet memnunum.tek eksiklogi 3g olmamasi.evet uzun lafin kisasi ben tableti aldim.ama bu zamana kadar birsuru oyun yukledim ama cogu calismadi.ya oyundan atiyo ya sd indirmiyo.pes 11 in sd sini indircem indrilemiyo sonra indirin diyo.tsnletim 512 ddr3 ram 1.2 hiz android 2.3.3 ve a8 cortex.bunun sebebi nrdir.bide bana pes 11 in kesin calisani varsa,bide 100 mb kadar silahli oyun verir misiniz?tabletim rf 11 need for speed shift ve asphalt 5 i sorunsuz aciyor.bi sorum daha var.tabletime yukledigim oyunlar sd ye yukleniyo diyo sd de 1 gb yaziyo.bende 4 gb sd kard takili.ve hafiza karti tflash diye geciyo.oyunlari nasil karts yukleyebilirim??tesekkurler.

fnldstntn

Üye
Muhtemelen grafik birimi mali 400 dür yani oyunları buna göre indir veya galaxy s2 uyumlu olanları...sd dosyalarınıda pc ye indirerek tablete atıp oynayabilirsin...Fakat beklentin çok biyik olmasın...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
100 mb silah oyunu demişsin dead trigger öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt