acil yardım edin. 5800 kamera kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım edin. 5800 kamera kapatma
s.a arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama acil yardım ederseniz sevinirim. Konu su. 5800 için kamerayı benim kontrolümde kapatacak bir program veya rompatcher ile çalışacak bir disable camera.rmp dosyası varsa yardımcı olabilir misiniz çok önemli. Şimdiden teşekkürler :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kamerayı komple iptal edecek ve aktif edecek bir uygulamamı istiyorsunuz,? Ben istediğim zaman kamerayı açayim kapatayım derken.

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
evet o şekilde bir program veya rompatcher için kamerayı iptal edecek bir patch ikisi de işimi görür

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Konu ile ilgili araştırma yapıyorum simdi . Öyle bir yama yada uygulama varmi diye. Mobil den girdiğim için biraz beklemenizi rica edecem.

Mert045

Mert045

Üye
Niye iptal etme gereği duyuyorsun. Yanlış anlama sadece meraktan soruyorum.

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
olduğum yerde kamerali telefon yasak o yüzden :) kamera bozuk deyip kullanacam telefonu

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
olduğum yerde kamerali telefon yasak o yüzden :) kamera bozuk deyip kullanacam telefonu. Aybin kilic bey ilgilendiğiniz için teşekkürler :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Öyle bir uygulama ve patch bulamadım symbian modder arkadaşlarımız benden daha çok yardımcı olabilirler size. Sistem modifikasyon bölümünde benim yazdığım gibi bu olayın mümkün olup olmadığını sorunuz.

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ilginiz için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt