Acil Yardım EDGE sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

hunterx-27

hunterx-27

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım EDGE sorunu
arkadaşalr 2 haftadır ellemim diyorum ama artık olmuyo telefonda şebeke göstergesinin yanında EDGE yani E sembolü yok gitti o olmayıncada internete bağlanmıyor hem şebeke hem de W-lan üstünden W-lan da ise DNS başarısız deyip duruyor şimdi gel gelelim oraya o E sembolünü geri nasıl getiricem hard format bile attım yani bütün bağlantılar açık hemde nolur bi yaerdım edin
TELEFON SAMSUNG WAVE 525

ceycey111

ceycey111

Üye
ayarlar baglanti sebekeden sebeke modunu GSM 900\1800 Yap duzelir byuk ihtimal

hunterx-27

hunterx-27

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hem otomatikde olmuyo hemde senin dediğin modda olmuyo internet alamıyorum yaw o yüz den
nolu biri yardım etsin

hunterx-27

hunterx-27

Üye
    Konu Sahibi
yaww konuyu esas yere açtık kimse bi şey bilmiyomu yawww maxi cep dediler geldik hani kimse bişey bilmiyo

ceycey111

ceycey111

Üye
Kardeş dediğimi bi kaçkez yap olmassa internet tarayıcısını aç şebekeden bağlanmaya çalış her olmadığında tarayıcıyı kapat aç

hunterx-27

hunterx-27

Üye
    Konu Sahibi
dayı dediğini 10 kere yaptım ama yine olmuyor kafayı yiyicem yaa
lütfen şu kardeşinize yardım edin

cengos

Üye
bendede oyle uzun sure ellemeyince E simgesi gidiyor ama internete tikladigim anda geliyor.
internet ayarlarini kontrol et derim bide hangi hatti kullaniyorsun

hunterx-27

hunterx-27

Üye
    Konu Sahibi
kontrol ettim kardeş hattımda avea işte

go mi nam12

Üye
bendede aynı sorun var ve bı turlu duzelmıyoo internetede gıremıyorum

nuriozen

Üye
aynı sorun bende de var kardesler edge işareti kayboldu avea destek i aradım dıreklerınde bır arıza yok dedıler telsım hat takıyorum edge e işareti gelıyor bu naıl ıs anlamdım edge ısaretı yokken ınternet gıremıyorum lutfen yardım edın bana

Emrgncy

Emrgncy

Üye
avea da bu gibi sıkıntılar oluyor..

Farklı bir operatörün sim kartı ile dene, bir de başka bir avea sim kartı dene, eğer E gelirse senin sim kartta hata var demektir.
Bir avea bayiine 8 tl bayılıp yeni bir sim kart alman gerekir...

Takipçi Satın Al

Üst Alt