Acil yardım belle.!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
baglantı koptu hatasını dıkkate alma arkadaşım yuklemeye devam ediyor

SilentOne

SilentOne

Üye
internet bağlantısımı koptu diyo yok usb ile bağlantımı koptumu diyor

ummit55

Üye
    Konu Sahibi
usb ile

34lion55

Üye
internet bağlantısımı koptu diyo yok usb ile bağlantımı koptumu diyor

reis iyi akşamlar.belle konusunda yardım istiyorum mümkünmü reis

----------Eklendi @ 22:33:50 ---------- Yazıldı @ 21:26:30 ----------

reis pc suite yükleme yaparken bağlantı koptu hatasını dikkate almayalımmı diyorsun?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
alma dostum

dualle

Üye
kasa arkasındaki usb 2.0 portunu kullan.. Biraz daha geniş olan.. Arkadaşların dediği gibi soft format at ve hafıza kartını biçimlendir.. Anna çıktığında da benzer sorunu yaşamıştı herkes.. Ben şahsen bu şekilde aştım..

34lion55

Üye
teşkkürler arkadaşlar.soft format dediğin *#7370# midir?

34lion55

Üye
şuanda telefon takılı bağlantı koptu hatası verdi usb çıkrtmadım öylece bekliyorum bakalım hayırlısı pc ön usb girişinde bağlı tel.

34lion55

Üye
teşk.arkadaşlar şuan tel takılı pc suite üzerinden güncelleme yapmaya çalışıyorum bağlantı koptu hatası verdi ama beklicem bakalım.birde soft format dediğiniz(*#7370#)bumudur?biçimlendirme yaptım.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
evet öyledır

faruk26kuraf

Üye
pohonixle güncelle ben boyle güncelledim cok güzel calışıyor

osmanaltun

osmanaltun

Üye
Kardeşim Bir Nokia Shop a gidiver virüs almışsa birşey yapamazsın. Nokia serviste 1saatte yeniden en son güncellemeyi ücretsiz yüklüyorlar
Sana en yakın Nokia Shop u Nokia sitesinden öğrenebilirsin

34lion55

Üye
yükleyemedik şu belleyi ne dertli bir sürümmüş arkadaş ben hayatımda bukadar kasıldığımı bilmiyorum.phonix le denedim olmadı nokia suiteyle denedim olmadı teli defalarca formatladım olmadı her şeyi yaptım nasıl iş bun anlamadım birisi izlenecek yolu anlaşılır bir dilde anlatsa ne var anlamıyorumki belki bir şey atlıyorum...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
pcde harici kamera takılımı arkadaşım

SilentOne

SilentOne

Üye
neden ole bir soru sordun kamera ile sorunmu çıkıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bazı arkadaşlar 3.aşama sorununu öyle çözmüş

34lion55

Üye
evet takılı.3. aşamada pc bağlantısı kesildi diyor ama diğer bütün işlemleri yapıyor suite nasıl iş anlamadım..

----------Eklendi @ 23:18:05 ---------- Yazıldı @ 23:14:29 ----------

şuan telefonu formatlı hafızaları biçimli suiteye bağladım ve taktım önce destek yazılımını yüklüyor sonra belleye geçecem maus hariç bütün usb girişlerini çıkarttım bakalım ne yapacak.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hadi inşallah kolay gelsin

34lion55

Üye
inşallah reis bekliyorum şuan yükleme aşamasında telde sim kilidini dahi kaldırdım.bu ne lanet bişeymiş takıntı oldu nasıl bişey anlamadım.

----------Eklendi @ 23:29:05 ---------- Yazıldı @ 23:27:32 ----------

3. aşama yine yaptı.cihazla olan bağlantı kesildi dedi ne yapim şimdi kırmammı lazım bu telefonu:off:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dokunma tele bekle biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt