Acil yardım belle.!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ummit55

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım belle.!!
Arkadaşlar c7 telefonum var güncelleme felan hepsi geldi ama güncellerken 3. aşamada bağlantı koptu diyo tel kapanıyo bişeyler bişeyler yardımcı olun lütfen anlamadım bi türlü neden böyle yapıyo.. şimdiden sağolun.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
telefona flash at düzelir sitede gerekli açıklama var

ummit55

Üye
    Konu Sahibi
Nerden yüklicem pek bilmem böyle şeyleri ne işe yarıyor atınca

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
s^3 genel bölümüne gözat

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkaşim süiti yenıden onarım yap telefonuna *#7370# bi soft format at bıraz uzun sürecek hafıza kartında onemli bişey yoksa biçimlendir annadan kalan yazilımlari yükleme süiti aç telefonunu bagla yazılımı yuklet ulke kodu falan sorarsa dıkkate alma devam edıyor 3 aşamada yedeklemeyı yuklerken uzar süre baglantı koptu uyarısını da dikkate alma

ummit55

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim hiç bişey oldugu yok aynı şey olmuyor soft formatta attım yok

xpasamx

xpasamx

Üye
hack nasıl yspılıyor sertifika hatası için

mehsell

mehsell

Üye
telefona bi daha kur olmazsa başka bir pc dene

hizan

hizan

Üye
arkadaşım telefona nokia suite den değil phoenix ile flash atacaksın başka türlü olmaz.

bilmiyorsan bana özelden msn ver yardımcı olayım.

ummit55

Üye
    Konu Sahibi
servise götürdüm ordakilerde telefona soft format atmış geri vermiş acayip sinirlendim neymiş efendim belle daha yeni oldugu için güvenilir değilmiş bişeyler bişeyler ozaman ne halta attılar format bilsem

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yükleyemedinmi hala kardeşim

ummit55

Üye
    Konu Sahibi
yok kaç gündür uğraşıyorum ama bi yere varamadım malesef

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
3 ncü aşama hatası dimi

ummit55

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle bide şu başka pc den deneme olayına bakıcam olursa olur olmazsa dahada uğraşmam

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hata verince telefonu çıkarıyormusun

ummit55

Üye
    Konu Sahibi
yok çıkarmadım bekliyorum öyle kendi kendine yapıyo bişeyler

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şuan yukluyosan tele dokunma ülke dili falan sorarsa ve baglantı koptu hatası verırse dikkate alma bu süreçten sonra uzun sürebilir ona takılma pc de başka bişeyle ilgilen face falan 10 dakika kadar surebilır arada suiti kontrol et yüklendigıni göreceksin

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten suilte herşey açıklanıyorki altında onlara uyarsan sıkıntı olmaz ve mutlaka ve mutlaka suilte ile güncellerken telefona dokunma

ummit55

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar zaten bişeye dokunduğum yok kendi kendine bağlantı kopuyo hep kaç kere denedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt