Acil yardım arkadaşlar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım arkadaşlar!
Nokia N8 Telefon alıcam. Özelliklerine baktım FLASH LİTE var. Bu Flash Lite telefonlarda herhangi bir sitede video izlememize olanak mı sağlar? Ne işe yarıyor? Birde Bazı telefonlarda ADOBE FLASH Var. Flash Liteden farkı nedir telefonda?

İkisini baz alırsak telefonda neyi değiştirirler?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Flash lite ile adobe flash farklı oncelikle bunu belirteyim..Flash lite anlayacagin bicimde adobe flash in kısıtlandırılmıs halidir.

• Beğen
Tepkiler: EneSismanoglu
EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Peki ne gibi farklılıkları vardır?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Peki ne gibi farklılıkları vardır?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Uruloki

Uruloki

Üye
Çoğu şeyi açmıyor gibi lanse edilsede reklamları videolar açıyor he cok yüklü sitelerde web tarayıcıyı kapatabilir öyle bir olayı var ama genel olarak ünlü sitelerde sorun çıkarmıyor

• Beğen
EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Ya mesela ben herhangi bir siteye girdim ve o sitede video var. Youtube videosu değil ama. O videoyu izleyebilirmiyim.

Türe

Türe

Üye
Nokia N8 Telefon alıcam. Özelliklerine baktım FLASH LİTE var. Bu Flash Lite telefonlarda herhangi bir sitede video izlememize olanak mı sağlar? Ne işe yarıyor? Birde Bazı telefonlarda ADOBE FLASH Var. Flash Liteden farkı nedir telefonda?

İkisini baz alırsak telefonda neyi değiştirirler?

Kısıtlı da olsa sağlar. Normal Flash player kısıtlı versiyonudur. Diğer telefonlardaki Adobe Flash ise tam sürümdür tıpkı Pc ' deki gibi.

İnternet sayfasındaki içerik doğruluğu açısından Flash Lite vasat seviyededir.

• Beğen
EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi

Kısıtlı da olsa sağlar. Normal Flash player kısıtlı versiyonudur. Diğer telefonlardaki Adobe Flash ise tam sürümdür tıpkı Pc ' deki gibi.

İnternet sayfasındaki içerik doğruluğu açısından Flash Lite vasat seviyededir.

Anladım teşekkürler bilgiler için :) Peki Adobe Flash Player'ı sonradan telefona yükleyebilirmiyim?

Türe

Türe

Üye
Malesef

Uruloki

Uruloki

Üye
Zati ben olsam su anda n8 almam yani hem pahalı bence elde artık yetersiz çoğu konuda he kamerasını hala ararım o ayrı mesele

MrExpert

MrExpert

Üye
Kısacası sitelerdeki video ve flash reklam Flash butonları kullanırsın ama sitedeki flash oyun & uygulamaları açamazsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt