Acil yardım arkadaşlar herkes baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım arkadaşlar herkes baksın
Arkdşlar ben numaramı turkcelle taşidım son bahar(300dk kampanyası) ekım(120dk kampanyası) gelkazan (1000kntr) na katıldım. Sonra dun numaramı degştm we 100kntr yukledim şimdi bna bu dedgm kampanyalardn bedava gelırmi 2 saat oldu kntr yukleyelı tık yok .

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bir ara benimde kampanya kontörlerim gelecekti bende numaramı değiştirdim hepsi iptal olmuş müşteri hizmetlerini aradım malesef iptal olur dediler sende bi ara biraz tatlı sert konuş bakalım

pegasus7

pegasus7

Üye
bende maalesef aynısı oldu çok korkmuştum 24 saat bekledim sonra müşteri hiz.lerini aradım 24 saat ila 48 saat içinde size yüklemeler yapılır dediler 48 saat geçti tık yok çıldırdım:)
sonra tekrar aradım müşteri hiz.lerini bana form oluşturalım dönüş olacaktır size dediler ama 72 saat geçti tık yok delirdim, bende turkcell söz sizde sayfasından durumu izah eden bir mail attım 24 saat içinde dönüş yapıp müşteri memnuniyeti adına hem hattıma 20 kontör yüklediler, hemde bedavalarım yüklendi...

eee dinsizin hakkından imansız gelir diye boşa dememişler diye de mail attım müşterilerinizi böyle oyalayacağınıza adam gibi başta yüklesenize diye mesaj yazmıştım.

akıllılar bana hanımefendi size gerekli yüklemeler yapılmış olup hattınızla ilgili başka yardımcı olabileceğimiz bir konu var mı diye de tekrar aradılar bende müşteri memnuniyeti adına neden bana da kontör yüklemiyorsunuz ayıp ayıp diye çıkıştım 50 kontör de öyle verdiler:)

kardeş sende hakkını ara iptal filan olmaz merak etme

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
Teşsekkurler bende aradm ama bana dedıler kontor yuklenmez falan fılan bende sozsızde oluşturcam

egano44

egano44

Üye
arkadaşlar ben turkcell hat kullanıcısıyım ben 10000sms yaptım kontörüm olduğu halde mesaj ileti hatası veriyor ltfn bana yardm edin msj atamıyorum ltfn yardım edim şimdiden teşekkürlerr arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

bende bir aralar bu kampayayı yapmıştım smssim direkt iptal olmuştu sennkide bu yüzden herhalde ilyas

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
Ben sorunumu hallettm sayılır her aradıgmda hepsi farklı konuşuyo ama son aradıgmda taleb oluşturdm. Benim kayıt oldugum mesaj gozukuyo zatn bunlar saçma sacma nedn soyluyolar ama bu kadarda olmz ben bedawalarımı ıstyorm. Arkdşm sen ılk basta ıptal aylık yaz 2222 gndr snra tekrar abone ol. Olur eger haftalık paketn warsa onuda ıptal et tekrar baswur

egano44

egano44

Üye
ilyas arkadaşım verdiğin bilgiden dolayı teşekkür ederim Fakat bnm tel. hiç mesaj yollamıyor şimdiden teşekkrler arkadaşlar

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
O zaman mesaj merkez numarasi yok. Yada yanlş. Telefn modeln nokia yada samsungsa yardmcı olurm

--------------- Ekleme ---------------

Nokıa ise mesajlara gır seçenekler yap snra kısa msj sec mesaj merkezı numarasına +905329010000 yap snra alttaki msj merkez numarasna gır o yaptgn msj merkz numarasnı seç tamam dr.

egano44

egano44

Üye
arkadaşım çok teşekkürler verdiğin bilgi bana yaradı artıq mesaj yoolllayabiliyorum ilyas çok teşekkür ederim iyi günler iyi forum gezmeler:oke:

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
Rıca edrm

ZgN-97

ZgN-97

Üye
Özellikle kampanya akışlarında ki çakışmalara dikkat ederek kampanyalara girerseniz sizler için yararı olacaktır...Bir çok kampanyada çakışmalar mevcuttur ve bu yüzden bir kampanyaya dahil olan bir diğerine olmaz yada olduğunda diğer kampanya iptal olur...Bu tür durumlarda işlemi yapmış olmanız demek kampanyanın hediyelerinide iptal etmiş olmanız anlamına gelmektedir...Turkecell'in web sitesi yada online işlem bölümünde kampanyalarınızı sorgulayabilir , iptal işlemi yapabilir yada bilgi alabilirsiniz...

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
Arkdşlar 1000kntr geldi. 300dk we 120dk gelmedı. Bende 300dk içn taleb oluşturdum. Sonuçlanmasını bekliyom

egano

Üye
:aman2:arkadaşlar facebookta grup kurmak paralımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt