Acil Yardım! (5700)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım! (5700)
Arkadaşlar, telefonum arada sırada biranda bişiler yaparken, reset atıo.. Televizyon kapatırken hani siyah bi ekren üstünde bi kaç sn.lik noktalar belirir ya, o şekilde kapanıo sonra yenden açılıo.. :ss Neden anlamadım. Programlar olmadan önce de yapmıstı aldırıs etmedim. Bişi yapmısımdır dedim. Programlarla ilgisi olduğunu sanmıorum.. :( Bugün de 3 kere oldu, ilkinde mesaj geldi tam açıcam resetlendi, müzik dinliorum parça listesini tıklicam resetlendi, bir de msj yazdım gönderdim, gönderildi dedi kapandı :( anlamadım.. Garantiye vermeyi düşünüodum, belki bi ayarını yanlıs yapmısımdır die size sorim dedim.. :( benim telefonumda deil ablamda da oluo bazen. aynı teller var bizde.. anlamadım ya.. 5700 Kullananlar bilgilendirirse sevinirm, başkasında da oldu mu bu? Lütfen acil yardım edin..:bilmem: :( :agla

azomania

azomania

Üye
İçsel bir hata gibi gözüküyor.Madem programlardan olmadığına eminsin.Zaten nokta gibi kapanması da devrelerinde bir hata varmış gibi geliyor.Garantisi varsa hiç düşünmeyin verin...

ortioktay

ortioktay

Üye
benikinede bi kaçkere oldu bazende kitlenio ama update ettikten sonra yapmadi bence sende bi update et sonra bakarsın

efegei

Üye
Aynı sorun bendede vardı farklı bir sorudna ndolayı garantiye verdim versyon yükselttiler sorun ortadan kalktı

ortioktay

ortioktay

Üye
Aynı şekilde Bende Kendim Versionunu Yükselttim Yanlız şu Sertfika Problenimini Bi Ortadan Kaldırsak Süper Olcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt